Νίκος Καρβέλας: Μπαμπάς για τρίτη φορά

Ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά καθώς η σύντροφός του, Ελενα Φερεντίνου είναι έγκυος.

Ο 70χρονος Νίκος Καρβέλας και η 31χρονη Ελενα Φερεντίνου είναι ζευγάρι τα δύο τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους, σε τέσσερις περίπου μήνες. Το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Η Ελενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια γνωστή για τη βελούδινη φωνή της και τα ιδιαίτερα live της. Και φυσικά, ο Νίκος Καρβέλας της έχει γράψει τραγούδια τα οποία κυκλοφορούν από την Panik.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Ελενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα. Με την Αννα Βίσση με την οποία υπήρξε ζευγάρι για χρόνια και με την οποία σημείωσαν και έγραψαν τεράστιες επιτυχίες έχουν αποκτήσει μαζί τη μοναχοκόρη τους Σοφία. Η Σοφία Καρβέλα ζει στη Νέα Υόρκη, έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και χαράσσει τη δική της πορεία επαγγελματικά.

Διαβάστε Επίσης  Ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο νοσοκομείο για να βρει ξανά το φως του

Ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει και τον έφηβο, πλέον, Ανδρέα από το γάμο του με την Αννίτα Πάνια. Ο μικρός Ανδρέας μάλιστα μοιάζει να έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα του στη μουσική. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καρβέλας διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τις δύο πρώην συζύγους του και εκείνες εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους. Εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις των δύο γυναικών με τη νέα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα 4/4

Ολοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια Νίκος Σαμοΐλης εχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της παρουσιάστριας στην Καλαμάτα, ενώ για κάποιο διάστημα έζησαν εκεί, οι δυο τους, οι Καρβέλας-Φερεντίνου καθώς έιχαν πάει για διακοπές, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να μείνουν για ένα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *