Meteo: Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι το Σάββατο

Meteo: Νεφώσεις και ισχυροί άνεμοι το Σάββατο

Ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος και το Σάββατο. Αναλυτικά η πρόγνωση από το Meteo.
Το Meteo σημειώνει ότι ο καιρός θα παραμείνει άστατος και το Σάββατο, με μια μικρή όμως υποχώρηση των φαινομένων σε ορισμένες περιοχές.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στη Θράκη, στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Μάλιστα, στην Κρήτη δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές τοπικού χαρακτήρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και τοπικές βροχές

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στη Δυτική Ελλάδα από 2 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 0 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 16 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 16 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 19 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις που στα κεντρικά και βόρεια πελάγη δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάνουν τα 7 μποφόρ. Άνεμοι ανατολικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στα παράκτια τμήματα του Ιονίου, ενώ στα νησιωτικά τμήματα θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Διαβάστε Επίσης  Ελιά Σκιάθου:Πεντακάθαρη θάλασσα και εξωτικό περιβάλλον!

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

Ακόμη, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *