Κρήτη – Θρήνος για τον 16χρονο και τον θείο του, που εντοπίστηκαν νεκροί σε δεξαμενή – Τους βρήκε ο πατέρας του παιδιού

Κρήτη – Θρήνος για τον 16χρονο και τον θείο του, που εντοπίστηκαν νεκροί σε δεξαμενή – Τους βρήκε ο πατέρας του παιδιούΣτο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό της Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη, όταν εντοπίστηκαν νεκροί ένας 16χρονος και ο 50χρονος θείος του μέσα σε δεξαμενή μούστου.

Το γεγονός γίνεται ακόμη πιο τραγικό, με βάση τις πληροφορίες που αναφέρουν πως αυτός πους τους βρήκε ήταν ο πατέρας του 16χρονου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει τον 50χρονο άνδρα, ενώ κάτοικοι της περιοχής μετέφεραν τον 16χρονο στο Κέντρο Υγείας.

Ωστόσο, δυστυχώς, εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός τους, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τους επαναφέρουν.

Τι ακριβώς συνέβη

Σύμφωνα με το ekriti.gr, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια καθαρισμού δεξαμενής με μούστο στο καζάνι που διατηρούσε ο άτυχος 50χρονος, για προσωπική του χρήση, στην πίσω πλευρά του συγκροτήματος των διαμερισμάτων όπου διέμενε τόσο εκείνος όσο και ο ανήλικος ανιψιός του.

Διαβάστε Επίσης  Συγκινητικές εικόνες: Άναψαν φαναράκια στο λιμάνι του Ηρακλείου για τον 36χρονο Αντώνη

Aξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, εικάζουν ότι έπεσε πρώτα ο 16χρονος, και στην προσπάθειά του ο θείος του να τον σώσει, έχασε κι εκείνος τις αισθήσεις του.

Αυτό που προκαλεί ρίγος ανατριχίλας είναι πως τους δύο άτυχους άνδρες, εντόπισε, σύμφωνα πάντα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, ο πατέρας του 16χρονου και αδελφός του 50χρονου.

Ο χαροκαμένος πατέρας τους αναζήτησε όταν ο άλλος γιος του (δίδυμος αδελφός του 16χρονου), του είπε πως έχουν ώρα να φανούν. Πήγε στη δεξαμενή και φέρεται να αντίκρισε το τραγικό θέαμα.

Διαβάστε Επίσης  ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 82 (VIDEO)

Αμέσως έγιναν προσπάθειες να ανασύρουν θείο και ανιψιό και γι’αυτό το λόγο αλλά και στην προσπάθειά τους να κάνουν τα πάντα ώστε να προλάβουν το κακό, έκοψαν με σβουράκι τον πάτο της δεξαμενής.

Στο Κέντρο Υγείας της Αγίας Βαρβάρας όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *