Άγριες Μέλισσες: Ζάχος Κυρα Μάρω – Ο Έντονος Καυγάς Και Η Αφορμή

Άγριες Μέλισσες Επεισόδια: Ζάχος Κυρα Μάρω – Ο Έντονος Καυγάς Και Η Αφορμή

Άγριες Μέλισσες επεισόδια: Μια σφοδρή σύγκρουση αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια των Άγριων Μελισσών ανάμεσα στον Ζάχο και την μητέρα του. Η κυρία Μάρω θα εισβάλει στο Διαφάνι στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, αναστατώνοντας την ζωή του γιου της. Για ποιο λόγο ο Ζάχος με την μητέρα του θα έρθουν σε αντιπαράθεση στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

            Άγριες Μέλισσες: Ζάχος κυρα Μάρω – Ο έντονος καυγάς και η αφορμή

Ο ρόλος της κυρίας Μάρως θα είναι ένας θετικός χαρακτήρας όσο αναφορά την εξέλιξη και την πλοκή της σειράς. Η συγκεκριμένη γυναίκα όσο ο Ζάχος ήταν μαζί με την Ελένη, η ίδια την συμπαθούσε πολύ και εξακολουθεί να την συμπαθεί και να την νοιάζεται μέχρι και σήμερα. Η κυρία Μάρω θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι και θα βρεθεί ανάμεσα σε ένα μεγάλο δίλλημα. Ποιο είναι αυτό;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελίας Spoiler: Ο Λυκούργος χρειάζεται άμεσα μεταμόσχευση

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ενάντια στο καθεστώς της Χούντας και γενικότερα του καθεστώτος που υπηρετεί ο γιός της. Έτσι παίρνει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό της Ελένης με σκοπό να την βοηθήσει να σώσουν τον Λάμπρο.

Αυτό φυσικά γίνεται και η αφορμή που θα συγκρουστεί πολύ άσχημα με τον γιό της. Με ποιανού το μέρος θα ταχθεί; Με τον γιό της ή με την Ελένη; Το μόνο σίγουρο είναι πως η σύγκρουση ανάμεσα στον Ζάχο και την μητέρα του Μάρω θα είναι πολύ σφοδρή στις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Χωρίζουν Πολυξένη και Λευτέρης;

Τέλος, όσο αναφορά με ποιο μέρος θα ταχθεί η μητέρα του ήρωα, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε στην εξέλιξη των επεισοδίων και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που βλέπουν φανατικά το σίριαλ.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *