Ήλιος: Η Αλίκη εκβιάζει τον Δημήτρη

Ήλιος: Η Αλίκη εκβιάζει τον ΔημήτρηΉλιος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια είναι πολλές καθώς, η Αλίκη εκβιάζει τον Δημήτρη. Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης;

Ο Δημήτρης χαίρεται με την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου και το γεγονός ότι η Αλίκη δεν θα μπει στη φυλακή, όμως μέσα του γίνεται πάλη με τα συναισθήματά του δεν ξέρει αν εκείνος μπορεί να τη συγχωρήσει. Η Αλίκη επιστρέφει ανακουφισμένη στο σπίτι της και στην αγκαλιά των παιδιών της. Το ήξερα ότι θα αθωωθείς. Ημουν σίγουρη. Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος που ξέρω, της λέει η Εύα. Και ο Δημήτρης την αγκαλιάζει και της λέει: <<Όλα πέρασαν πια. Είσαι ασφαλής>>. Όμως εκείνη αισθάνεται μία αόρατη απειλή.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με αποκλειστικό ραντεβου του TV24 η Νάντια βρίσκει στο πρόσωπο του Δημήτρη έναν σύμμαχο και προστάτη. Ο Δημήτρης όμως απογοητεύεται όταν μαθαίνει τα αποτελέσματα της έρευνας στο νησί. Στο μεταξύ η σχέση του με την Αλίκη περνάει κρίση. Το παρελθόν Δεν είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να με συγχωρέσεις που σου έκρυψα όλα όσα είχαν συμβεί, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω. Δεν ήθελα να σε χάσω, του ομολογεί, όμως ο Δημήτρης νιώθει προδομένος και δεν είναι σίγουρος ότι μπορεί να τη συγχωρήσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια : 58 , 59 , 60 , 61

Το θέμα είναι ότι δεν με εμπιστεύτηκες. Αυτό με πλήγωσε πιο πολύ από όλα, της τονίζει. Όσο κι αν αγαπάει την Αλίκη, Ο Λαϊνάς απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από αυτήν. Δεν ξέρω αν μπορούμε να είμαστε μαζί όπως πριν. είναι τα λόγια του και εκείνη νιώθει πικραμένη.

Ήλιος: Η Αλίκη εκβιάζει τον ΔημήτρηΗ μεγάλη απόφαση – Πως Η Αλίκη εκβιάζει τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης περνάει όλο και περισσότερο χρόνο στο γραφείο και η Αλίκη δεν ξέρει πια αν είναι μαζί ή όχι. Δεν μπορεί άλλο αυτή την κατάσταση. Αγαπάει τον άντρα της με όλο της το είναι, όμως είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ξέρει ότι με αυτό που θα του πει Ίσως να τον χάσει για πάντα αλλά πάνω στην απελπισία της αποφασίζει να το ρισκάρει. Θέλω να ξέρω αν είμαστε μαζί ή όχι. Δεν μπορώ να ζω έτσι. Να είμαστε μαζί και να μη σε αγγίζω, να μη μιλάμε, να μην είμαστε ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει 5-6: μια σκιά παρακολουθεί με μάτια τρομαγμένα

Πρέπει να πάρεις μία απόφαση. Αν δεν μπορείς να με συγχωρήσεις είναι καλύτερα να χωρίσουμε, του λέει και εκείνος μπαίνει σε δίλημμα αφού μέσα του γίνεται μία μεγάλη μάχη. Η Αλίκη και ο Δημήτρης βασανίζονται από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει φτάσει η σχέση τους. Τελικά ο Λαϊνάς βρίσκει τη δύναμη να πάρει την απόφασή του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *