Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Διώχνει Τη Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Διώχνει Τη Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Διώχνει Τη Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Ο Σασμός έρχεται λίγο νωρίτερα για Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες, όταν η Καλλιόπη πέφτει αναίσθητη κι η Μαρίνα την βοηθάει. Θα μπορέσουν, όμως, να μονιάσουν ποτέ οι δύο γυναίκες; Ποια θα είναι η αντίδραση της Καλλιόπης στη βοήθεια της Μαρίνας;

                       Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη διώχνει τη Μαρίνα

Η Καλλιόπη αντίκρυσε ένα θέαμα που δεν ήταν έτοιμη να δει, τον γιο της, Μαθιό, μαζί με τη Βασιλική. Ένα θέαμα που δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια της. Μπορεί να είχε τις υποψίες της, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε κάτι ερωτικό ανάμεσα στον Μαθιό και τη χήρα του ανηψιού της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ονειρεύεται ξανά τον Αλέξη ερωτικά

Μετά από αυτή την εικόνα, η Καλλιόπη φεύγει κακήν κακώς από τον «τόπο του εγκλήματος» χωρίς να συνειδητοποιεί τι είδε μόλις. Περπατάει ολομόναχη στα σκοτάδια. Οι σκέψεις της τη βαραίνουν σε τέτοιο σημείο που χάνει τις αισθήσεις της. Κείτεται λιπόθυμη στο έδαφος χωρίς καμία βοήθεια. Ώσπου εμφανίζεται σαν από μηχανής θεός, η Μαρίνα Βρουλάκη.

Μπορεί οι δύο γυναίκες να έχουν παρελθόν, αλλά η ανθρωπιά και η καλοσύνη της Μαρίνας θα υπερνικήσει την έχθρα τους. Η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται ποια έχει πάει να τη βοηθήσει και τη διώχνει. Η Μαρίνα, όμως, δεν πτοείται. Την οδηγεί στο σπίτι της και γρήγορα καλεί τον γιατρό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το ένοχο παρελθόν του Φίλιππου

Ακόμη κι ο γιατρός σοκάρεται από την παρουσία της Μαρίνας στο σπίτι της Καλλιόπης. Δεν μπορεί να πιστέψει στ’ αυτιά του. Όταν έρχεται ο γιατρός, η Μαρίνα αποχωρεί και πέφτει πάνω στον Αστέρη. Σταματάκης και Βρουλάκη έρχονται ξανά αντιμέτωποι. Ο Αστέρης φοβάται μήπως η Μαρίνα ξεφούρνισε στην Καλλιόπη τη σχέση του με την Αργυρώ, αλλά εκείνη του απαντάει ότι θα το αφήσει να το κάνει εκείνος.

Πώς θα συμπεριφερθεί η Καλλιόπη στη Μαρίνα, μόλις συνέλθει στη συνέχεια της σειράς Σασμός; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *