Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη για το εξώδικό στον Θεοφάνους: «Έχουμε δώσει μπροθεσμία πέντε ημερών…»

Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη για το εξώδικό στον Θεοφάνους: «Έχουμε δώσει μπροθεσμία πέντε ημερών…»

Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη για το εξώδικό στον Θεοφάνους: «Έχουμε δώσει μπροθεσμία πέντε ημερών…»

Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος ρωτήθηκε για το εξώδικο που έχει στείλει στον Γιώργο Θεοφάνους η οικογένεια του τραγουδιστή.

«Ο κύριος Θεοφάνους βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη πάνω στο μνήμα του γιου της να καταριέται αυτόν, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί ποτέ. Η οικογένεια και ειδικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τη στιγμή που το άκουσε αυτό, στεναχωρήθηκε πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η σύζυγος του πρίγκιπα Xάρι πρωταγωνιστεί σε ταινία που θα βγει στις αίθουσες έως το τέλος του 2019

Είναι δυνατόν; Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Βλέπω κάποια σχόλια του κόσμου, χτυπάνε αυτή τη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Βλέπω σχόλια ότι δήθεν έστειλε το εξώδικο για να κερδίσει χρήματα. Αν είναι δυνατόν. Μα είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της… Ζητάμε να ανακαλέσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε νομικά.

Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι δυνατόν για μια γυναίκα στην ηλικία της, που έχει περάσει όλα αυτά, να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Να σας πω το εξής. Πληροφορήθηκα πως ο κύριος Θεοφάνους δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία. Ας έλεγε ότι του το μετέφεραν. Είπε ότι την είδε πάνω στο μνήμα.

Διαβάστε Επίσης  Γιώτα Γιάννα: Θρήνος στην κηδεία της τραγουδίστριας με τη φυσαρμόνικα

Βάλτε και λίγο τη λογική σας. Μια μητέρα στην κηδεία του παιδιού της θα ασχοληθεί με κάποιον άλλο; Είναι ποτέ δυνατόν; Θα ασχολούταν ποτέ μια μητέρα με τέτοια θέματα; Για ένα τραγούδι; Έχουμε δώσει μια προθεσμία πέντε ημερών για να ανακαλέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *