Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του ΣτεφανήΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού είναι πολλές καθώς η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή. Θα καταφέρει να λύσει το γρίφο;

Δείτε μερικές από τις εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Σεμίνα κρατάει στο χέρι τον Διονύση

Ο Διονύσης συνεχίζει να εξευτελίζει τη Σεμίνα, αλλά εκείνη κάνει μια ανακάλυψη που ίσως να είναι η σωτηρία της. Μαθαίνει για τα αρχαία και όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της τόσο καιρό.

Ο Διονύσης είναι μπλεγμένος με το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας και τώρα η Σεμίνα έχει έναν άσσο στο μανίκι της. Απειλεί ανοιχτά τον Διονύση, κηρύσσοντας έτσι πόλεμο μεταξύ τους.

Διαβάστε Επίσης  Ο όρκος επόμενα επεισόδια : 9 ,10, 11,12

Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να μάθει όλη την αλήθεια

Ο Άγγελος έχει φτάσει στο χωριό αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για το παρελθόν του και θα συγκρουστεί με όλους όσοι ευθύνονται που δεν γνώρισε την πραγματική του οικογένεια.

Η φιλία του με τον Πέτρο θα είναι πολύτιμη γι αυτόν. Οι δύο άντρες δέθηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή, που ο Βρουλάκης τον πήγε να αγοράσει τη δική του λύρα και να εξασκηθεί στη μουσική.

Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του ΣτεφανήΗ Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Η Ντίνα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά ,σε μια προσπάθεια να ξεχάσει τα αισθήματα που έχει για τον Αντώνη. Η αστυνομικός τον ερωτεύτηκε, τον εμπιστεύτηκε, τον αγάπησε, τον σέβεται και τώρα δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι δυο ξένοι.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μαθαίνει μυστικά και διεκδικεί την περιουσία

Σασμός : Η Ντίνα φτάνει στο φονιά του Στεφανή

Σύντομα θα μάθει το όνομα της γυναίκας που της πήρε τον Αντώνη. Μέχρι τότε όμως θα βάλει λυτούς και δεμένους για να μάθει το δολοφόνο του Στεφανή. Η Ντίνα έχει ένστικτο και ξέρει πότε κάποιος κρύβει κάτι. Έχει αντιληφθεί πως ο Μανώλης ξέρει περισσότερα από όσα λέει και θα είναι εκείνη που θα φτάσει στον φονιά του Στεφανή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *