Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Απειλεί – Έξαλλη Η Αντιγόνη Ξεσπάει Στους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Απειλεί – Έξαλλη Η Αντιγόνη Ξεσπάει Στους Βρεττάκους

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Απειλεί – Έξαλλη Η Αντιγόνη Ξεσπάει Στους Βρεττάκους

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη η Αντιγόνη, ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο στην γη της ελιάς για τα λεφτά των Βρεττάκων. Ο Μάνος την προσεγγίζει και ο καυγάς ξεκινά. Η Αντιγόνη, για πρώτη φορά μιλά ειλικρινά, με νεύρα κι απόγνωση.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απειλεί – Έξαλλη η Αντιγόνη ξεσπάει στους Βρεττάκους

Η Αντιγόνη ανοίγει την καρδιά της στον Μάνο, φωνάζοντας πως ο Ισίδωρος έκανε μεγάλο κακό τόσο στην μητέρα της, όσο και στην ίδια. Από παιδί υπέφερε, ενώ ο λόγος που επισκέφτηκε τη Μάνη, είναι η μητέρα της. Ο Μάνος παγώνει. Η Αντιγόνη φωνάζει πως -εκτός από τα λεφτά των Βρεττάκων- θα διεκδικήσει και το επίθετό του, με σκοπό να τα πάρει όλα στην γη της ελιάς! Θα την λένε Αντιγόνη Βρεττάκου και θα μπει για τα καλά στην οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Στεφανής στοιχειώνει και τον Μανώλη στον ύπνο του(video)

Η Χάιδω μαθαίνει για την απαγωγή της εγγονής του Λυκούργου και σοκάρεται. Την ίδια στιγμή, ενημερώνεται πως ο Φίλιππος μπήκε στη φυλακή, με τον τρόμο να σκορπίζεται. Ο Στάθης της χτυπάει το κουδούνι, με την οργή του να ξεχειλίζει.

Της αναφέρει πως εάν ο Φίλιππος βγει από τη φυλακή, τότε θα τον θάψει. Η βεντέτα έχει ξεκινήσει για τα καλά. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να διατηρήσει τις ισορροπίες, κρατώντας μακριά τον Στάθη. Το ξέσπασμα, όμως, είναι τεράστιο… Ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή και η Χάιδω μένει μόνη κι απελπισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία μαθαίνει πως ο Ορέστης έχει την καρδια του Κίμωνα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *