Χαλάνδρι: «Δεν ήταν δικό μου το όπλο» δηλώνει η εικαστικός:

Χαλάνδρι: «Δεν ήταν δικό μου το όπλο» δηλώνει η εικαστικός: «Δεν ήταν δικό μου το όπλο» δηλώνει η εικαστικόςΗ 49χρονη εικαστικός, Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίζεται πως δεν είχε στήσει ενέδρα στον 68χρονο οφθαλμίατρο που νοσηλεύεται στην εντατική μετά τους πέντε πυροβολισμούς που δέχθηκε κάτω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Μιλώντας στον Alpha, μέσα από το κρατητήριο, η 49χρονη ισχυρίστηκε ότι η 12χρονη κόρη της  πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου για να κρυφτεί σε αυτό και τότε, όπως λέει, ο γιατρός έβγαλε όπλο και απείλησε να τη σκοτώσει.

«Είχαμε ήδη κλείσει ραντεβού για τις 15.00 να έβλεπα για δύο λεπτά το παιδί. Είχα να δω το παιδί μου τουλάχιστον ένα χρόνο», ανέφερε αρχικά η 49χρονη, αρνούμενη πως το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο οφθαλμίατρος είναι δικό της. «Πώς αποδεικνύεται ότι ήταν δικό μου το όπλο; δικό του ήταν», λέει, παρόλο που το παιδί της έχει πει στους αστυνομικούς πως εκείνο αφόπλισε τη μητέρα του.

Διαβάστε Επίσης  Μηνύσεις για ΕΚΑΒ και ΔΙΑΣ ετοιμάζει η οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου

»Σύμφωνα με όσα λέει η 49χρονη, είχε φτάσει νωρίτερα στην πολυκατοικία, στο Χαλάνδρι γιατί ανυπομονούσε να δει την κόρη της. Λέει πως έστειλε μήνυμα στο γιατρό ότι έφτασε νωρίτερα, αλλά εκείνος και η κόρη τους έφτασαν στις 15:00.

»Φτάνουν, το παιδί μου και αυτός στην πυλωτή. Με ανυπομονησία ανοίγω τα χέρια, αγκαλιάζω το παιδί που. Έρχεται το παιδί μου πάνω μου, την αγκαλιάζω σφιχτά. Κατά περίεργο τρόπο εκεί που την έχω στην αγκαλιά, γλιστρά. Κρατούσα στην τσέπη μου το κινητό μου και στο αριστερό μου χέρι κρατούσα το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα άλλο.

»Το παιδί αρπάζει το κλειδί και τρέχει προς τα έξω. Αυτός τρέχει προς την έξω πόρτας της πολυκατοικίας. Εγώ πιστεύω το παιδί μου πήρε το κλειδί για να τρέξει να κρυφτεί στο αυτοκίνητό μου με σκοπό να το ακολουθήσω κι εγώ. Για να το σκάσει από αυτόν. Αυτός εκείνη την ώρα, είχε μια τσάντα, βγάζει πιστόλι και λέει “γύρνα πίσω θα πυροβολήσω τη μάνα σου, θα σκοτώσω τη μάνα σου, θα πυροβολήσω“.

Διαβάστε Επίσης  Κορωνοϊός: Οι ιδιωτικές κλινικές διαβεβαίωσαν ότι θα ανταποκριθούν στις ανάγκες για επιπλέον κλίνες

»Τον βλέπω με το πιστόλι και ορμάω κατά πάνω του να του το πάρω. Έφυγαν κάποιοι πυροβολισμοί, στο ταβάνι, στον τοίχο και στην πόρτα. Πήρα το όπλο, το έστρεψα προς το μέρος του και έφυγαν πυροβολισμοί. Το παιδί είχε ήδη γυρίσει. Όταν τον είδα με αίματα στο πρόσωπο, είχα παγώσει, ήμουν σε σοκ, ήμουν σε πλήρη ακινησία, δεν ξέρω τι έγινε. Προφανώς έπεσα κάτω λιπόθυμη. Το παιδί είχε αρπάξει το όπλο» είπε η 49χρονη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *