Κοροναϊός – Γυμνή ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές

Κοροναϊός – Γυμνή ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτέςΚοροναϊός – Γυμνή ασθενής επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλευτές

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μια γυναίκα εθεάθη στους διαδρόμους, προς έκπληξη ασθενών και γιατρών, να κυκλοφορεί εντελώς γυμνή.

Μάλιστα η γυναίκα, επιτέθηκε σε γιατρούς και νοσηλεύτριες, που κλειδώθηκαν στα γραφεία τους για να γλιτώσουν, καλώντας την αστυνομία.

Πρόκειται για μία 52χρονη ασθενής που νοσηλεύεται με κοροναϊό από τις αρχές Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα βεβαιώνεται το πρόστιμο 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών να την αποκλείσουν στο δωμάτιό της απέτυχε, αφού έσπασε την πόρτα και οι φωνές της έφτασαν να ακούγονται σε όλο το νοσοκομείο.

Στο ίδιο νοσκομείο και ο σύζυγός της

Στη συνέχεια, αναμένεται παρέμβαση Εισαγγελέα προκειμένου η συγκεκριμένη ασθενής να απομακρυνθεί για ίδρυμα που μπορεί να εξυπηρετήσει ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε Επίσης  Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανοιχτά της Χαλκιδικής – Αισθητός και στην Αττική

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που δημιούργησε πρόβλημα στην Κλινική, έχοντας επιτεθεί και άλλη φορά σε νοσηλεύτρια, ενώ το προηγούμενο διάστημα εμπόδιζε το προσωπικό να δώσει την αγωγή στον ασθενή σύζυγό της, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται με κορονοϊό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *