Μόλις Χθες: Η Μαρία Αρνείται Να Καταγγείλει Τη Δάφνη

Μόλις Χθες: Η Μαρία Αρνείται Να Καταγγείλει Τη ΔάφνηΜόλις Χθες: Αποκαλύψεις που δίνουν ελπίδες, δύσκολοι αποχαιρετισμοί και εντάσεις, νέες γνωριμίες και διεκδικήσεις. Νέα καθηλωτικά επεισόδια της καθημερινής σειράς «Μόλις Χθες» από τη Δευτέρα 15 έως την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στις 18.45, στον ΣΚΑΪ.

                    Μόλις Χθες: Η Μαρία αρνείται να καταγγείλει τη Δάφνη

Ο Ρένος, ένας πρώην συγκρατούμενος του Μιχάλη, εμφανίζεται με σημαντικές πληροφορίες για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Η αποκάλυψη ότι η νεκροψία του πατέρα της Λουίζας ήταν πλαστή δίνει ελπίδες στον Μιχάλη, που ταξιδεύει στην Ιταλία για να βρει περισσότερα στοιχεία και να αποδείξει την αθωότητά του. Ο Σπύρος όμως, πάντα ένα βήμα μπροστά, του επιφυλάσσει μία δυσάρεστη έκπληξη ενώ προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στον Αντώνη.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Επόμενα επεισόδια β’ Κύκλος : 61 , 62 , 63 , 64 , 65

Η Λουίζα βρίσκεται σε δύσκολη θέση με διάφορα περιστατικά στο ξενοδοχείο. Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο όταν μία γυναίκα την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του άντρα της. Παρόλα αυτά, λέει ψέματα σε όλους και ακολουθεί τον Μιχάλη στην Ιταλία όταν μαθαίνει για τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Η Έλενα μαθαίνει για το ταξίδι Μιχάλη και Λουίζας στην Ιταλία και γίνεται έξαλλη. Τρελή από τη ζήλεια της, ενημερώνει τον Σπύρο, προκειμένου να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους και να σαμποτάρουν τον Μιχάλη .

Ο Αντώνης τσακώνεται με τη Δάφνη λόγω των απαιτήσεών της και φεύγει από το σπίτι με τα κορίτσια να ανησυχούν γι’ αυτόν. Η Μαρία, παρά τις συμβουλές του Θάνου, αρνείται να καταγγείλει τη Δάφνη που την απειλεί, δικαιολογώντας τη συμπεριφορά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Θα γυρίσει η Ευτυχία στον Ανέστη;

Ο Ορέστης μετά τον εκβιασμό στη μητέρα του μπαίνει ξανά στη διοίκηση του ομίλου. Η Κορίνα έρχεται πολύ κοντά με τον Σταύρο με τη Νόρα να τον διεκδικεί.

Η Κέλλυ κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να φύγει από το νησί και να ξεκινήσει μια καινούργια ζωή και ο Χρήστος συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να την χάσει απ’ τη ζωή του Ο Αχιλλέας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Χριστίνα και ο Ιάσονας δένεται ακόμη περισσότερο με την Άννα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση