Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ομολογεί Στον Αστυνόμο Ότι Αυτοπυροβολήθηκε

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ομολογεί Στον Αστυνόμο Ότι Αυτοπυροβολήθηκε

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ομολογεί Στον Αστυνόμο Ότι Αυτοπυροβολήθηκε

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω λυγίζει στην γη της ελιάς. Το σχέδιό της δεν πέτυχε, μάλιστα έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο Στάθης, όχι μόνο δεν καταδικάστηκε, αλλά η βεντέτα φούντωσε ακόμη περισσότερο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω ομολογεί στον αστυνόμο ότι αυτοπυροβολήθηκε

Ο πρωταγωνιστής διψάει για εκδίκηση, θέλοντας να σκοτώσει την Χάιδω και τον γιο της για το κακό που έκαναν στην οικογένειά του. Ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή, ενώ ο Λυκούργος συνειδητοποιεί πως απέναντί του έχει μία γυναίκα ψυχικά άρρωστή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αντρέας προτείνει στην Καλλιόπη ανακωχή

Έτσι, η Χάιδω αναγκάζεται να ομολογήσει την πράξη της, ύστερα από τις συνεχόμενες αντιφάσεις και την πίεση των αρχών. Ο αστυνόμος Κουράκος νιώθει ανακουφισμένος που αυτή η υπόθεση έφτασε στο τέλος της, παρά τις μεγάλες αυτές δυσκολίες.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε στην εκπομπή “Τι Λες Τώρα” για την εξέλιξη της υπόθεσης, για την έκρηξη που θα ακολουθήσει με την Χάιδω, αλλά και για τις ανατροπές που έρχονται στην γη της ελιάς

Η Χάιδω Στεφανέα θα καταδικαστεί για την πλεκτάνη της, αλλά και για την άσκοπη απασχόληση των αρχών. Ο αστυνόμος Κουράκος θα προσπαθήσει να φέρει την ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες, καθώς η οργή του Στάθη έχει φουντώσει.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Το φινάλε βάφεται ξανά με αίμα

Παρόλο που μετά την ομολογία της η Χάιδω θα κάνει πίσω, ο Στάθης θα συνεχίσει την βεντέτα, θέλοντας να εκδικηθεί για το κακό που έκαναν οι Στεφανέοι στην οικογένειά του! Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος μαθαίνει για τον αληθινό δολοφόνο του Πέτρου και της Στέλλας, αφήνοντας την Χάιδω στην άγνοιά της.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *