Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εξαγοράζει την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εξαγοράζει την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εξαγοράζει την Αντιγόνη

Ο Ισίδωρος έρχεται στην γη της ελιάς για να διχάσει με ακριβά δώρα την Αντιγόνη! Ένας ατέρμονος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα στους δύο, με εξαιρετικά επικίνδυνη κατάληξη. Η Αντιγόνη διασύρει τον πατέρα της σε όλη τη Μάνη, με τον Ισίδωρο να οδηγείται στο νοσοκομείο, αναίσθητος.

Μία μικρή ανακοπή καρδιάς θα φέρει τους δύο χαρακτήρες κοντά. Η Αντιγόνη θα δει τον Ισίδωρο να υποφέρει και θα του δώσει τις πρώτες βοήθειες, παρά το μίσος που νιώθει μέσα της για εκείνον.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γιατρός παίρνει τη θέση της Αντιγόνης

Ο Ισίδωρος θα νοσηλευτεί και θα ζήσει χάρη στην κόρη του! Η αμηχανία μεταξύ τους είναι τεράστια, ύστερα από το περιστατικό αυτό. Τί θα συμβεί στη συνέχεια και με ποιον τρόπο θα κάνει το πρώτο βήμα ο πρωταγωνιστής;

Τα δώρα και το τεστ DNA

Νιώθοντας τεράστια υποχρέωση, ο Ισίδωρος θα προσεγγίσει την Αντιγόνη, χαρίζοντάς της κάποια ακριβά δώρα, στην γη της ελιάς. Φυσικά, δε θα της τα δώσει ο ίδιος. Αντίθετα, θα της τα στείλει, με την Αντιγόνη να εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η Κερασίνα θα δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στην Μεταξία

Δε θέλει δώρα από τον πατέρα της, αλλά αναγνώριση, προσοχή, σημασία… Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η μεγάλη καταιγίδα έχει φύγει, με ελάχιστα μικρά σύννεφα να σκιάζουν τη σχέση τους.

Ο Ισίδωρος αντιλαμβάνεται πως τα δώρα αυτά δε θα ευχαριστήσουν την Αντιγόνη, στην γη της ελιάς. Έτσι, κάνει το μεγάλο βήμα και λέει το ΝΑΙ στο τεστ DNA. Αναλαμβάνει τις ευθύνες του και ανακοινώνει στην κόρη του πως θα κάνει το τεστ, για να αποδειχθεί κι επίσημα πως έχουν στενή συγγένεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *