Σασμός spoiler: Απίστευτο! Η Καλλιόπη φόνισσα – Σφάζει την…

 

    Σασμός spoiler: Απίστευτο! Η Καλλιόπη φόνισσα – Σφάζει την…

Σασμός spoiler: Η Kαλλιόπη χάνει τη γη κάτω από πόδια της όταν βλέπει τη Βασιλική με τον Μαθιό μαζί. Ο Μαθιός, μετά από χίλια παρακάλια της μητέρας του, γυρίζει πίσω αλλά η Καλλιόπη, που δεν ξεχνά ποτέ, αποφασίζει ότι η Βασιλική είναι η πηγή του κακού και ότι αυτή φταίει για όλα και πρέπει να πληρώσει.

            Σασμός spoiler: Απίστευτο! Η Καλλιόπη φόνισσα – Σφάζει την…

Μετά τα τελευταία γεγονότα όπου η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα τον Μαθιό με τη Βασιλική, η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Ο Μαθιός έχει ζητήσει ήδη από τη μάνα του να μην ενοχλήσει ποτέ τη Βασιλική, αλλά η Καλλιόπη το κρατάει μέσα της και το μίσος γι’ αυτή τη γυναίκα που ήταν η αιτία να καταστραφεί το παιδί της, ξεχειλίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς– Ένα διπλό φονικό αναστατώνει την μικρή κοινωνία

Η Καλλιόπη τρελαίνεται γιατί ο Αστέρης έμπλεξε θεωρώντας τον Πέτρο φονιά του Στεφανή. Εναν φόνο που τον έχει κάνει ο αδελφός του ο Μαθιός, με αιτία τη Βασιλική. Αυτή λοιπόν η γυναίκα, για την Καλλιόπη, κατέστρεψε την οικογένειά της, έκανε φονιάδες τους γιους της και βύθισε το σπίτι της στη μαυρίλα και την ντροπή.

Αυτό η Καλλιόπη δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ, δεν θα περάσει μέρα από τη ζωή της πλέον που να μη σκεφτεί πώς να της κάνει κακό. Οπως θα δούμε αρκετά αργότερα και αφού θα συμβούν ενδιάμεσα πολλά και τραγικά γεγονότα, η Καλλιόπη θα πληρώσει τον όρκο της με τον πιο άγριο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 195β, 196 , 197 , 198 , 199

Μια μέρα που η Βασιλική θα είναι στο νεκροταφείο πάνω από τον τάφο του άντρα της, η Καλλιόπη κρυμμένη λίγο πιο πίσω, με μια γρήγορη κίνηση σαν αερικό και χωρίς να τη δει κανείς, θα βγάλει μαχαίρι και θα σκοτώσει με τον πιο άγριο τρόπο τη Βασιλική. Εκεί θα τη βρει ο Νικηφόρος αλλά και ο Μαθιός. Πάνω στον τάφο του Στεφανή με κομμένο τον λαιμό.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση