Γη της Ελιάς spoiler: Ξεκινάει νέο λουτρό αίματος – Τι θα συμβεί με τον Φίλιππο…

Γη της Ελιάς spoiler: Ξεκινάει νέο λουτρό αίματος – Τι θα συμβεί με τον Φίλιππο…

Γη της Ελιάς spoiler: Ξεκινάει νέο λουτρό αίματος – Τι θα συμβεί με τον Φίλιππο…

Γη της Ελιάς spoiler: Ο Φίλιππος βγαίνει από τη φυλακή, καθώς έχει πείσει τους πάντες ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον Στέφανο, αλλά την ώρα που η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται, ο Στάθης αποφασίζει να εκδικηθεί για την απόπειρα εναντίον του γιου του.

    Γη της Ελιάς spoiler: Ξεκινάει νέο λουτρό αίματος – Τι θα συμβεί με τον Φίλιππο…

Η είδηση της αποφυλάκισης του Φίλιππου χαροποιεί τη Βασιλική. Η κοπέλα τώρα αισθάνεται ότι δεν είναι μόνη στην κατάστασή της. Την ίδια στιγμή όμως ο πατέρας της ο Στάθης γίνεται έξαλλος: «Τι; Τον έβγαλαν έξω; Αυτόν τον φονιά; Θα μου το πληρώσει όμως. Θα τον κάνω εγώ να πληρώσει, αφού δεν υπάρχει δικαιοσύνη», ισχυρίζεται. Θολωμένος από την αδικία, παίρνει την καραμπίνα του και αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη: «Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», ουρλιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Δήμητρα, ο Δημοσθένης σου έχει γίνει εμμονή…»

Ο Λυκούργος και ο Στέφανος προσπαθούν να λογικέψουν τον Στάθη που γυρεύει εκδίκηση για τον πυροβολισμό του γιου του: «Τι κάνεις; Ασε κάτω την καραμπίνα. Αυτή η κατάσταση δεν βγάζει πουθενά. Δεν έφταιγε το παιδί. Η μάνα του τού όπλισε το χέρι, δεν ήθελε να σκοτώσει τον Στέφανο», προσπαθεί να τον λογικέψει ο Λυκούργος.

«Πατέρα, σε παρακαλώ. Εδώ δεν το έκανα εγώ. Τον κάλυψα, το ξέχασες; Δεν τον κάρφωσα γιατί ξέρω ότι δεν είναι φονιάς. Ούτε κι εσύ είσαι», του λέει ο Στέφανος. Την ίδια στιγμή, μόλις ο Φίλιππος βγαίνει από τη φυλακή, πηγαίνει στο σπίτι και μαζεύει τα πράγματά του, με σκοπό να εγκαταλείψει οριστικά το πατρικό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος τινάζει την καριέρα του στον αέρα

Η Χάιδω που καταλαβαίνει ότι χάνει τον γιο της, προσπαθεί να τον σταματήσει, αλλά ο Φίλιππος της ξεκαθαρίζει: «Οχι μόνο φεύγω, αλλά από εδώ και πέρα δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου», της λέει. Στο ίδιο μήκος κύματος όμως κινείται και ο Λυκούργος, μετά την παραδοχή της Χάιδως πως σκηνοθέτησε την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της:

«Λυπάμαι Χάιδω, δεν περίμενα ότι θα έφτανες μέχρι αυτό το σημείο. Από εδώ και πέρα, ούτε καλημέρα να ξέρεις», ισχυρίζεται. Ο Φίλιππος φεύγει και προσπαθεί να δει τι μπορεί να κάνει για να σταθεί στα πόδια του, την ώρα μάλιστα που η εγκυμοσύνη της Βασιλικής αρχίζει να φαίνεται. Ωστόσο ο Στάθης και η Αρετή που κάτι παρατηρούν, θεωρούν πως απλά πήρε κάποια κιλά.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *