Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφαση

 Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφασηΣασμός Spoiler: Ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει, βάζοντας σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές. Ο Πέτρος και ο Αστέρης θα πιαστούν στα χέρια, στη σειρά Σασμός, με την Μαρίνα να τρέχει για να τους χωρίσει. Η Αργυρώ θα παρακολουθεί αμίλητη το θέαμα, με την καρδιά της να γίνεται χίλια κομμάτια.

              Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφαση

Τα τελευταία γεγονότα δεν έχουν αφήσει χρόνο στην ηρωίδα να ηρεμήσει. Η Στέλλα απειλεί διαρκώς πως θα ομολογήσει την παράνομη αυτή σχέση, με τον Αστέρη και την Αργυρώ να τρέμουν για τα χειρότερα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα γλιτώσει η Χάιδω από τις δολοφονικές επιθέσεις;

Όλα αυτά οδηγούν την Αργυρώ σε μία πολύ σημαντική απόφαση: Μαζεύει τα πράγματά της και κλείνει εισιτήρια για το Μόναχο. Η σκηνή στο αεροδρόμιο έρχεται, για να κόψει την ανάσα..

Ο Πέτρος και η Μαρίνα πηγαίνουν την Αργυρώ στο αεροδρόμιο, χωρίς να ξέρουν πως ο Αστέρης καραδοκεί, στη σειρά Σασμός. Η Αργυρώ ετοιμάζεται να μπει στο αεροπλάνο, όταν πίσω της ακούει μία φωνή…

Ο Αστέρης τρέχει, την αρπάζει και την σφίγγει στην αγκαλιά του. Δε τον ενδιαφέρει αν τον βλέπουν, δε τον νοιάζει αν υπάρχει κάποιος γύρω. Η Αργυρώ του αναφέρει πως πρέπει να την αφήσει να φύγει, με τον πρωταγωνιστή να την κρατάει σφιχτά.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Παναγής και η Κατερίνα στα χέρια απαγωγέα

Το θέαμα αυτό βλέπουν από μακριά ο Πέτρος και η Μαρίνα. Σύμφωνα με το TV O’Clock, μητέρα και γιος δεν πρόλαβαν να φύγουν από το αεροδρόμιο. Ο Πέτρος δεν αντέχει την ντροπή και αρπάζει τον Αστέρη.

Άγριο ξύλο ξεσπά ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Η Μαρίνα προσπαθεί να τους χωρίσει. Ο Πέτρος είναι διατεθειμένος να παλέψει για την τιμή της οικογένειας…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *