ΣΑΣΜΟΣ: Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα του

Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα τουΟ Άγγελος συνθέτει τα κομμάτια του παζλ και είναι πια σίγουρος πως η Ανθούλα ήταν η μητέρα του. Ο παπαμιχάλης βλέπει το γιατρό πάνω από τον τάφο της Ανθούλας και αποφασίζει να του πει ,ότι ορισμένα μυστικά πρέπει να μείνουν κρυμμένα για πάντα . Ωστόσο τον ρωτάει, γιατί δείχνει τόσο ενδιαφέρον για την Ανθούλα.Ο Άγγελος δεν του αποκαλύπτει τίποτε, αλλά συνεχίζει να φροντίζει τον τάφο της μητέρας του.

    ΣΑΣΜΟΣ: Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα του

 

Βάζει λουλούδια, ένα σταυρό αλλά και σε μία πλάκα το όνομα της. Λίγες ώρες μετά η Καλλιόπη επισκέπτεται το ιατρείο του Άγγελου, καθώς όμως την εξετάζει, η γυναίκα βλέπει να φοράει το Σταύρο και σοκάρεται. Είναι ο σταυρός που είχε πάρει εκείνη, όταν γεννήθηκε. Τότε συνειδητοποιεί πως ο γιατρός είναι ο γιος της Ανθούλας .η ανακάλυψη της Καλλιόπης για τον Άγγελο, τη συνταράσει συθέμελα, την ώρα που τα νέα για τον τάφο της Ανθούλας κάνουν το γύρο του χωριού!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Σταύρο

ΣΑΣΜΟΣ: Ο Άγγελος αποκαλύπτει Πώς η Ανθούλα ήταν μητέρα τουΤην επόμενη μέρα και ενώ η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα, πως θα αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά του παρελθόντος, αποφασίζει να αναλάβει δράση .Μίλα ανοιχτά στον Άγγελο και τον προειδοποιεί να μην σκαλίζει άλλο το παρελθόν δείτε εδώ αναλυτικά .Το ίδιο βράδυ όμως, ο Άγγελος εμφανίζεται στο σπίτι της και αποκαλύπτει στον Αστέρη και στον Μαθιό, πως είναι υιοθετημένος και ότι το όνομα της πράγματικής μητέρας του είναι Ανθούλα Σταματάκη . Τα δύο αδέρφια παγώνουν, ενώ η Καλλιόπη ,είναι αναγκασμένη πλέον, να αποκαλύψει τα μυστικά που τη βαραίνουν τόσα χρόνια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *