Ήλιος Spoiler: Αυτός Είναι Ο Δολοφόνος Του Φίλιππου – Η Ελπίδα Μαθαίνει Την Αλήθεια

Ήλιος Spoiler: Αυτός Είναι Ο Δολοφόνος Του Φίλιππου – Η Ελπίδα Μαθαίνει Την Αλήθεια

Ήλιος Spoiler: Αυτό κι αν είναι ανατροπή! Το μυστήριο γύρω από το ποιος είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου στην σειρά Ήλιος θα λυθεί σύντομα με τους τηλεθεατές αλλά και τους ήρωες της σειράς να μένουν με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της είδησης. Ο κύβος ερρίφθη για την υπόθεση του Φίλλιπου στην σειρά Ήλιος καθώς ο δολοφόνος του είναι ο Στέφανος.

Ήλιος Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου – Η Ελπίδα μαθαίνει την αλήθεια

Η φοβερή αυτή αποκάλυψη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού TV O’ CLOCK, θα ταράξει τους πάντες στην Καβάλα και θα καθηλώσει τους τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1. Ο Στέφανος κρύβεται πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου αλλά είναι και ο γιος του Μενέλαου Βενεκίδη.

Διαβάστε Επίσης  Τρία μίλια: Αυτό είναι το φινάλε της σεζόν

Την αλήθεια την ανακαλύπτει πρώτα η Ελπίδα μετά από έρευνες που κάνει γύρω από το παρελθόν του ήρωα. Φανερά συγκλονισμένη από την αποκάλυψη δεν μπορεί να πιστέψει πως πίσω από το αγγελικό πρόσωπο του Στέφανου, κρύβεται ένας δολοφόνος.

Ο Στέφανος όπως θα παρακολουθήσουμε και στα επόμενα επεισόδια είναι μπλεγμένος και σε άλλες υποθέσεις. Πίσω από την αρπαγή και την εξαφάνιση του Ιάσονα κρύβεται ο ίδιος καθώς και από την δολοφονία του Γρηγόρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 191β , 192 , 193 , 194, 195

Η Ελπίδα θα προσπαθήσει να χειριστεί την αποκάλυψη αυτή με ψυχραιμία προσπαθώντας να βρει και άλλα στοιχεία με σκοπό να τον κλείσει στην φυλακή. Ο Στέφανος όμως στην σειρά Ήλιος διψάει για εκδίκηση και θα κάνει τα πάντα, ακόμα κι αν χρειαστεί να φτάσει την κατάσταση στα άκρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *