Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Γράφει Όλη Την Περιουσία Στον Μάνο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Ισίδωρος Γράφει Όλη Την Περιουσία Στον Μάνο

Η Γη της Ελιάς spoiler: Οι πιέσεις συνεχίζονται για πατέρα και γιο. Η Αντιγόνη διεκδικεί μερίδιο της περιουσίας, ενώ η Μυρτάλη απειλεί να μην αφήσει ούτε δεκάρα! Ο Ισίδωρος και ο Μάνος μάχονται για την περιουσία τους, με τις εντάσεις να ξεσπούν στην γη της ελιάς.

   Η Γη της Ελιάς spoiler: Ο Ισίδωρος γράφει όλη την περιουσία στον Μάνο

Η Αντιγόνη κινείται νομικά, ζητώντας ένα γερό μερίδιο από όλα όσα έχει ο Ισίδωρος στα χέρια του. Ως κόρη του, πρέπει να συμπεριληφθεί κι εκείνη στη διαθήκη του. Εκείνος, παρόλο που αρνείται να την αποδεχτεί, γνωρίζει πως οι κινήσεις της θα είναι η οικονομική του καταστροφή!

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς, 107-108 20/12/21. Η Ιουλία έπαιζε σε διπλό ταμπλό?

Την ίδια στιγμή, ο Μάνος συμμαχεί με τον πατέρα του, παρόλο που διαφωνούν σε πολλά. Έτσι, πατέρας και γιος αποφασίζουν να λειτουργήσουν μυστικά και με δόλο. Τί προβλέπει το σχέδιό τους;

Με την Μυρτάλη και την Αντιγόνη να διεκδικούν την περιουσία στην γη της ελιάς, ο Ισίδωρος και ο Μάνος περνούν άμεσα στην αντεπίθεση! Με τη βοήθεια του Κωνσταντίνου, ο Ισίδωρος περνάει όλα του τα υπάρχοντα στο όνομα του Μάνου, με τη διαθήκη αυτή να σφραγίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως

Κανείς δε μπορεί να αποκτήσει τίποτα. Όλα ανήκουν στον Μάνο Βρεττάκο και αυτό δεν αλλάζει, σε καμία περίπτωση. Η Ιουλία παρακολουθεί τα τελευταία γεγονότα και ξεσπάει στον αδελφό της.

Του ζητάει να βοηθήσει την Μυρτάλη, δίνοντάς της ένα μικρό ποσοστό από τα υπάρχοντα του Ιπποκράτη. Φυσικά, Μάνος και Ισίδωρος στέκονται απέναντι και μάχονται για την περιουσία, με στόχο να μη χάσουν ευρώ στην γη της ελιάς.

Η Αντιγόνη ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Ένας νέος δικαστικός πόλεμος ξεκινάει… Ποια θα είναι η θέση του Ιάκωβου σε όλο αυτό;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *