Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Απειλεί Με Καραμπίνα Τον Φίλιππο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης Απειλεί Με Καραμπίνα Τον ΦίλιπποΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Φίλιππος ομολογεί πως εκείνος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Στέφανο, με αποτέλεσμα ο Στάθης να εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Όλα έρχονται στο φως και ο κόσμος του καταρρέει, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αντιλαμβάνεται πως οι Στεφανέοι μόνο κακό κάνουν στην οικογένειά του και αποφασίζει να καθαρίσει.

      Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απειλεί με καραμπίνα τον Φίλιππο

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος βρίσκεται στη φυλακή. Ο Λυκούργος παλεύει με κάθε τρόπο να τον αθωώσει, με τον νεαρό πρωταγωνιστή να αφήνεται σύντομα ελεύθερος. Ο Στάθης, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Νεαρή Πρωταγωνίστρια Θα Βασανιστεί Αρκετά – Τρόμος Στην Μάνη

Θέλει να κάνει την Χάιδω και τον Φίλιππο να πονέσουν, όπως ακριβώς έκαναν κι εκείνοι στον ίδιο. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και ο τρόμος σκορπίζεται…

Έχοντας φτάσει στα όριά του, αρπάζει την καραμπίνα και τρέχει να τον βρει. Ο Στάθης και ο Φίλιππος στέκονται απέναντι και κοιτάζονται έντονα στα μάτια, στην γη της ελιάς. Τα δάχτυλα του πρωταγωνιστή, βρίσκονται στην σκανδάλη.

Ο Φίλιππος παγώνει. Ένας έντονος διάλογος ξεκινάει ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές. Ο Στάθης του ζητάει να αφήσει ήσυχη την οικογένειά του: «Εσύ και η μάνα σου μείνετε μακριά, γιατί θα σας σκοτώσω!»

Διαβάστε Επίσης  «Σασμός»: Ματωμένος ο γάμος της Θοδώρας. Φωτογραφίες.

Ο Στέφανος και ο Λυκούργος τρέχουν να συνετίσουν τον Στάθη. Του ζητούν να μην κάνει κάποια τρέλα, να απαλλαχτεί από αυτές τις καταστροφικές – δολοφονικές σκέψεις! Εκείνος, παρόλο που δεν τραβάει την σκανδάλη, νιώθει ανακουφισμένος. Θεωρεί πως ο Φίλιππος και η Χάιδω δε θα τον ενοχλήσουν ξανά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση