Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον ΑκύλαΆγριες Μέλισσες: Η Ζωή Μεγαρίτη ενώνεται με την κόρη της και καταστρέφουν τον Ακύλα

Η καταστροφή του Ακύλα έρχεται στις Άγριες Μέλισσες από έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά τα κρυμμένα μυστικά του. Η γυναίκα από την οποία κινδυνεύει ο Ακύλας δεν είναι άλλη από τη γυναίκα η οποία θα συμμαχήσει με την κόρη της για τον καταστρέψουν.

Ο Ακύλας μοιάζει άτρωτος, κινείται μεθοδικά χωρίς να αφήνει ίχνη στα εγκλήματα του. Ακόμη και η Ελένη Σταμίρη, που υποψιάζεται πως πίσω από τα δεινά τόσο τα δικά της, όσο και των συγχωριανών της ευθύνεται εκείνος, δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Μόνο ένας γνωρίζει καλά τα κρυμμένα μυστικά του. Η γυναίκα από την οποία κινδυνεύει ο Ακύλας δεν είναι άλλη από τη γυναίκα του.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ουρανία κατηγορούμενη για τον φόνο της Μαργέτας

Από τι κινδυνεύει ο Ακύλας

Η Ζωή Μεγαρίτη είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά δύο δεκαετίες βρίσκεται στο πλευρό του. Γνωρίζει όλα εκείνα που εκείνος δεν θέλει να θυμάται. Εκείνη, εκτός από τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, γνωρίζει και όλα του τα μυστικά και τις κινήσεις που τον έκαναν ισχυρό. Στην φαρέτρα της, έχει την απαγορευμένη ατζέντα του άντρα της. Την κρατά, λοιπόν, σαν άσσο στο μανίκι της αφού εκεί είναι όλοι όσοι κρύβονται πίσω από τον ισχυρό άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 19, 20

Ο Ακύλας σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ θα πληροφορηθεί από τον Μελέτη την κρυφή σχέση της Ζωής Μεγαρίτη με την Ελένη Σταμίρη. Λίγο πριν την βγάλει από τη μέση θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη. Η κόρη του θα είναι ο άνθρωπος που θα σώσει την μητέρα της την τελευταία στιγμή. Μαζί της θα καταθέσουν εναντίον του Ακύλα και του Μελέτη. Όλα αυτά θα συμβούν σε λίγες εβδομάδες. Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζει ακάθεκτη να κερδίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *