Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο

Γη της Ελιάς: Η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο ΚουράκοΟι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους. Από την άλλη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως την ώρα του πυροβολισμού ήταν με τον Στάθη κι εξομολογείται στον Ιάκωβο το δίλημμά της.

Ο Λυκούργος ζητά τη βοήθεια του Ιάκωβου στο θέμα της Αντιγόνης, με σκοπό να στριμώξουν τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει. Η Ισμήνη αποφασίζει να συνεταιριστεί με τη Μυρτάλη και να ανοίξουν μια εταιρεία καλλυντικών.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης απειλεί τον Μανόλη – Με τι τον κρατά στο χέρι;

Η Αθηνά κι η Μαργαρίτα προσπαθούν να πείσουν την Ευτυχία να μην προχωρήσει με τον Ανέστη, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Την ίδια ώρα, η Αντιγόνη εκφράζει την επιθυμία να γνωρίσει την Αθηνά και φέρνει τον Δημήτρη σε δύσκολη θέση.

Ο Δημήτρης ζητά από την Αθηνά να δώσουν άλλη μια παράσταση και να φάνε όλοι μαζί με την Αντιγόνη, αλλά για κακή τους τύχη, η Μαργαρίτα θα ακούσει την κουβέντα τους.

Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι της Καρδαμύλης. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της, η Αθηνά νιώθει υποχρεωμένη να δώσει εξηγήσεις στην Μαργαρίτα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σπάει στο ξύλο Αθηνά και Μαργαρίτα

Στο μεταξύ, η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Λυκούργο ότι η υπόθεσή της δεν μπορεί να προχωρήσει νομικά και εκθέτει τον Ισίδωρο σε όλη την Αρεόπολη. Αποκαλύπτει στον Πότη ότι ο Ισίδωρος είναι πατέρας της και η φήμη διαδίδεται σε όλη την πόλη. Η Ιουλία πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του αναφέρει τη συνάντησή της με τον Στάθη στην Καρδαμύλη. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει. Είναι ζήτημα χρόνου πια, το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης τους να ξεσπάσει σε ολόκληρη την Αρεόπολη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *