Ήλιος: Ένταλμα Για Την Σύλληψη Του Χρήστου – Αποκαλύπτεται Ο Ρόλος Της Νάντιας

Ήλιος: Ένταλμα Για Την Σύλληψη Του Χρήστου – Αποκαλύπτεται Ο Ρόλος Της ΝάντιαςΉλιος : Ένταλμα Για Την Σύλληψη Του Χρήστου – Αποκαλύπτεται Ο Ρόλος Της Νάντιας

Ήλιος επεισόδια: Τα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ήλιος, αναμένεται να αποκαλύψουν την σύλληψη του Χρήστου και τον πραγματικό ρόλο της Νάντιας!

Ήλιος : Ένταλμα για την σύλληψη του Χρήστου – Αποκαλύπτεται ο ρόλος της Νάντιας

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η σειρά του ΑΝΤ1, ο Ήλιος συνεχίζεται σήμερα από μια νέα ώρα, καθώς θα προβάλλεται στις 17:30, με τους Ράδιο Αρβύλα που ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα, να παίρνουν τη θέση τους στις 20:00.

Η δεύτερη σεζόν του Ηλίου έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να λατρέψει την σειρά και να την τοποθετήσει στις πρώτες θέσεις στη τηλεθέαση, με το Sportime να σας κρατάει ενήμερους για όλες τις εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Πρόσφατα, διαβάσατε πως ο Νικήτας θα πέσει στα χέρια των κακοποιών ενώ τώρα σας αποκαλύπτουμε πως ο Χρήστος θα δει να εκδίδεται από την Αστυνομία, ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα, ο διοικητής πιστεύει πως αυτός είναι που σκότωσε την Δάφνη και ζητάει άμεσα από την Αθηνά να εκδώσει το ένταλμα σύλληψης του.

Την ίδια στιγμή, όλα όσα σας μεταφέραμε για τον Νικήτα, θα τα δούμε να διαδραματίζονται καθώς θα παραδοθεί στους κακοποιού με σκοπό να γλιτώσει την Λήδα που βρίσκεται σε πανικό από αυτή του την απόφαση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τον αδερφό του Νικήτα

Ακόμη, η Ελπίδα παραδέχεται στην Ελένη, ότι γνωρίζει την ταυτότητα του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από τα εγκλήματα.

Ο λόγος που δεν τον αποκαλύπτει είναι πως κρατάει τον Ιάσωνα, ο οποίος την απειλεί με τη ζωή του.

Τέλος, ο Δημήτρης μαθαίνει τα πάντα για την εξαφάνιση του και με αυτόν τον τρόπο αποκαλύπτεται ο ύποπτος ρόλος της Νάντιας!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *