Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Η τελευταία ώρα, η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 26-27-28-29-30

Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ εκείνη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει.

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 26 έως 30 που θα προβληθούν από Δευτέρα 8/11έως Παρασκευή 12/11 στο Open 17:50.

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 26
ΔΕΥΤΕΡΑ 8/11/21: Ο Αλέξης ξεσπάει για την αδικία με τις ποινές και ζητάει τη βοήθεια της μητέρας του αγνοώντας τις προθέσεις της. Ο Κωνσταντίνος ξυπνάει αγκαλιά με τη Νάντια ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Ο ντετέκτιβ δίνει τις φωτογραφίες του Ανδρέα και της Μαρίνας στην Ισμήνη και παίρνει εντολή να αποπροσανατολίσει τη Λουκία. Η Ισμήνη απειλεί τον Ανδρέα και προσπαθεί να βάλει τέλος στην υπόθεση της απιστίας του.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 27
ΤΡΙΤΗ 9/11/21: Η Λουκία κι ο Ανδρέας προσπαθούν να κρύψουν την έντασή τους στο δείπνο με την Άσπα. Η Έλλη αποκαλύπτει στην Κική το ενδιαφέρον της για τον Άγγελο και πείθεται να τον ψάξει. Η Λουκία μαθαίνει ότι ο ντετέκτιβ δεν έχει αποδείξεις αλλά δεν καθησυχάζεται. Ο Μάρκος πηγαίνει στη σχολή όπου βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Βασιλική και Φίλιππο

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 28
ΤΕΤΑΡΤΗ 10/11/21: Η Ζωή πηγαίνει στο γκρουπ με την Αναστασία και το μετανιώνει. Η Λουκία βρίσκει τη Μαρίνα και της λέει για το ταξίδι. Η Σίλια ζητάει το λόγο από τους μπράβους που της ακύρωσαν τα εισιτήρια για Κύπρο. Η Κάτια λέει στην Έλλη να μείνει μακριά από τον Άγγελο για να μη μαθευτούν οι διακοπές τους. Η Κική βγαίνει ραντεβού με τον Γιώργο.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 29
ΠΕΜΠΤΗ 11/11/21: Ο Μάρκος μετά από συζήτηση με την Έλλη θεωρεί πως δεν έχει σχέση με το δυστύχημα. Ο Δαμιανός προσεγγίζει τη Μάντυ και της υπόσχεται να μάθει αν ο Ανδρέας γνωρίζει κάτι για την απόλυσή της, αλλά ζητάει αντάλλαγμα. Η Ισμήνη προτρέπει τη Λουκία να ρωτήσει ευθέως τον Ανδρέα αν την απατά, όμως η ίδια δεν νιώθει σίγουρη. Η Κάτια παίρνει θάρρος και εκμυστηρεύεται κάτι στον Κωνσταντίνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία ζει τον χειρότερο εφιάλτη της

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 30
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/11/21: Ο Μάρκος κρατάει την Έλλη σε απόσταση και οδηγείται σε ένα μεγάλο ξέσπασμα ενώ εκείνη ανακαλύπτει κάτι για τον Άγγελο που την απογοητεύει. Η Λουκία έρχεται σε ρήξη με τον Ανδρέα πριν από το ταξίδι όσο ο Δαμιανός δολοπλοκεί με τη Μάντυ εναντίον του, ενώ η Μαρίνα προχωρά σε μια ριψοκίνδυνη κίνηση. Η Ζωή προσπαθεί να μάθει για το παιδί του νεκροταφείου μέχρι τη στιγμή που το βρίσκει. Η Σοφία συναντά την Κάτια για να δουν το σπίτι που τους έκλεισε, αλλά στην πραγματικότητα της επιφυλάσσει μια έκπληξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *