Ήλιος Spoiler: Έρχεται Γάμος – Ποιοι Παντρεύονται

Ήλιος Spoiler: Έρχεται Γάμος – Ποιοι ΠαντρεύονταιΉλιος spoiler: Επιτέλους και ένα ευχάριστο γεγονός θα δούμε να διαδραματίζεται στην σειρά Ήλιος καθώς ένα αγαπημένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ένας γάμος θα συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της σειράς Ήλιος ανάμεσα στον Στέφανο και την Αθηνά. Ο Στέφανος και η Αθηνά βιώνουν μια δύσκολη περίοδο σε αυτή την φάση καθώς πολλά είναι αυτά που έχουν να αντιμετωπίσουν.

  Ήλιος spoiler: Έρχεται γάμος – Ποιοι παντρεύονται

Η Αθηνά βιώνει μια δύσκολη περίοδο καθώς η εξαφάνιση του Δημήτρη την έχει επηρεάσει αρκετά δίνοντας τον δικό της αγώνα για να βρεθεί. Τα εγκλήματα στην Καβάλα συνεχίζονται και όλοι είναι σοκαρισμένοι. Η άφιξη του νέου διοικητή της Αστυνομίας ταράζει την Αθηνά καθώς την πιέζει να κλείσει τον Χρήστο στην φυλακή με αφορμή την εξαφάνιση και τον φόνο της Δάφνης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη Μαθαίνει Για Τον Μαθιό Και Τον Πετάει Έξω Από Το Σπίτι

Η ίδια προβληματίζεται αρκετά με την στάση του και με την βοήθεια του Στέφανου κάνει μια ερεύνα γύρω από το όνομά του. Ο Στέφανος είναι αυτός που στέκεται στο πλευρό της σε όλες τις δυσκολίες και η στήριξη του είναι πολύτιμη. Ο ίδιος είναι τόσο πολύ ερωτευμένος μαζί της και όπως θα δούμε και στην συνέχεια θα της κάνει μια ρομαντική πρόταση γάμου.

Ο γάμος του Στέφανου και της Αθηνάς στην σειρά Ήλιος θα φέρει μια νότα αισιοδοξίας στην πορεία και την εξέλιξη της ιστορίας καθώς είναι αρκετά τα δυσάρεστα τα οποία έχουν συμβεί.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Δημήτρης και Αλίκη χωρίζουν, φόβος και αγωνία για τη ζωή του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση