Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Ομολογεί Για Τη Βασιλική Και Παίρνει Τα Βουνά

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός Ομολογεί Για Τη Βασιλική Και Παίρνει Τα Βουνά

Σασμός spoiler: Μία πολύ όμορφη κι έντονη σχέση, φτάνει στο τέλος της. Ο Μαθιός ομολογεί για τη Βασιλική και παίρνει τα βουνά, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη τους έχει πιάσει στα πράσα, με αποτέλεσμα να τον πετάει έξω από το σπίτι.

     Σασμός spoiler: Ο Μαθιός ομολογεί για τη Βασιλική και παίρνει τα βουνά

Ο κόσμος του καταρρέει. Η Βασιλική βρίσκεται σε πανικό, καθώς το μεγάλο τους μυστικό είναι έτοιμο να διαρρεύσει σε όλο το χωριό! Ο χωρισμός τους θα είναι οδυνηρός, με τον Μαθιό να κρατάει τις αποστάσεις, για να την προστατεύσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αλκμήνη και Αντωνία τα ξαναβρίσκουν

Η Καλλιόπη, έχοντας χάσει το μυαλό της, πετάει τον γιο της στο δρόμο! Εξοργίζεται με την συμπεριφορά του, ενώ μέσα της τον θεωρεί υπεύθυνο για τη δολοφονία του Στεφανή Σταματάκη! Ο Μαθιός φεύγει στο βουνό, διαλυμένος.

Ο Αστέρης πηγαίνει να τον συναντήσει. Ο Μαθιός τον υποδέχεται, με την ψυχή του να ηρεμεί για λίγο. Έχει την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον. Ο Αστέρης κάθεται απέναντί του και η αναδρομή στο παρελθόν ξεκινάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τον χωρίζει ξανά, με δίκη του ευθύνη

Ο Μαθιός ομολογεί τη σχέση του με την Βασιλική και όλα όσα πέρασαν μαζί, στη σειρά Σασμός. Ο αδελφός του τον παρακολουθεί χαμένος. Ο Μαθιός ξεσπάει, με την σκηνή αυτή να είναι ανατριχιαστική.

Ο Αστέρης τον αγκαλιάζει και τα δύο αδέλφια έρχονται πάρα πολύ κοντά. Πώς να μην έρθουν άλλωστε; Και οι δυο πονούν για έρωτες απαγορευμένους. Ο Αστέρης σκέφτεται να μιλήσει στον Μαθιό για την Αργυρώ. Μια βραδιά γεμάτη αποκαλύψεις έρχεται, με τους Σταματάκηδες να γίνονται μια γροθιά…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *