Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στον Βόλο

Άγρια δολοφονία ηλικιωμένης στον Βόλο

Με πολλαπλές μαχαιριές στο πρόσωπο και το σώμα βρέθηκε μία 75χρονη γυναίκα, τυλιγμένη σε σεντόνια στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, Βόλου. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε δολοφονημένη από την αστυνομία μετά την καταγγελία της αδερφής της ότι την αναζητεί από το πρωί της Πέμπτης 4 Νοεμβρίου.

  • Η αστυνομία που στρέφεται προς το συγγενικό της περιβάλλον, την εντόπισε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Η άτυχη 75χρονη Ευθαλία Αβραμίδου- Αλεξούλη, έφυγε από το σπίτι της που ζούσε μαζί με το γιο της στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το πρωί της Πέμπτης έφυγε από το σπίτι για να πάει για ψώνια, αλλά στη συνέχεια δεν έδωσε σημεία ζωής.

Διαβάστε Επίσης  Βυθίσεις σκαφών λόγω της κακοκαιρίας στην Καλαμάτα

Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι η γυναίκα ήταν ευκατάστατη. Οι συγγενείς της ανησύχησαν για την ίδια όταν διαπίστωσαν ότι όλα τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν στο σπίτι, ενώ η ίδια εξαφανίστηκε χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι στο οποίο έμενε, βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, όχι όμως και τα κλειδιά του σπιτιού της.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο υπόγειο της πολυκατοικίας

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, βρέθηκαν ίχνη αίματος στις σκάλες της πολυκατοικίας, δίπλα από το ασανσέρ, γεγονός που οδήγησαν σε έρευνα στο υπόγειο, σε αποθήκη του οποίου, δίπλα από το λεβητοστάσιο, πράγματι βρέθηκε η γυναίκα που αγνοούνταν.

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 23 Ιουνίου τιμάται η Αγία Αγριππίνα

Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλές μαχαιριές στο πρόσωπο και στον λαιμό και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτρόπαιο έγκλημα υπάρχει περίπτωση να έγινε στο σπίτι του 1ου ορόφου, όπου διέμενε το θύμα με τη σορό του θύματος να μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο υπόγειο.

Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναμένεται εντός της ημέρας, ενώ φως στα αίτια θανάτου της αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική έρευνα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *