Σασμός Spoiler: Η Οργή Της Καλλιόπης Κι Η Απειλή Του Μαθιού

Σασμός Spoiler: Η Οργή Της Καλλιόπης Κι Η Απειλή Του ΜαθιούΣασμός Spoiler: Ανάβουν τα αίματα στο σπίτι των Σταματάκηδων. Ο Σασμός θα αργήσει να έρθει ακόμη και για την ίδια την οικογένεια, αφού ο Μαθιός κι η Καλλιόπη θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση για τη Βασιλική.

  • Σασμός Spoiler: Η οργή της Καλλιόπης κι η απειλή του Μαθιού

Η Καλλιόπη έχει μάτια και βλέπει. Έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πως ο Μαθιός παραέχει πάρε δώσε με τη Βασιλική. Οι φόβοι της ολοένα και μεγαλώνουν. Για μια στιγμή οι φόβοι της ηρεμούν, καθώς βλέπει πως η Βασιλική ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον γιο της στο Ηράκλειο. Γρήγορα, όμως, οι καταστάσεις θα πάρουν μια περίεργη τροπή.

Η Καλλιόπη είναι προβληματισμένη κι έχει ένα περίεργο συναίσθημα που δεν μπορεί να φύγει. Το ένστικτό της, όμως, δεν κάνει ποτέ λάθος. Αποφασίζει να πάει ξαφνικά στο σπίτι της Βασιλικής και δεν χτυπάει την πόρτα, αλλά αποφασίζει να κοιτάξει αν υπάρχεις κάποιος στο σπίτι. Τότε είναι που τους βλέπει, στην επίμαχη στιγμή. Η Καλλιόπη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Το αίμα αρχίζει και βράζει, οι χτύποι της καρδιάς της αυξάνονται.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 47, 48

Είναι εξοργισμένη τόσο με τον γιο της όσο και με την ίδια τη Βασιλική. Δε θα τους αφήσει έτσι. Η Καλλιόπη βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει και τους φωνάζει. Διώχνει κακήν κακώς τον Μαθιό από το σπίτι κι ύστερα με έναν δολοφονικό βλέμμα κοιτά τη Βασιλική κάνοντάς την να ανατριχιάσει.

Ο Μαθιός συνειδητοποιεί ότι η Βασιλική κινδυνεύει κι έτσι προειδοποιεί και απειλεί την Καλλιόπη του να την αφήσει ήσυχη και να μην την ξαναενοχλήσει στη συνέχεια της σειράς Σασμός. Η μητέρα του μένει πραγματικά άναυδη από τη συμπεριφορά του γιου της. Δεν τον αναγνωρίζει πια! Όλη αυτή η επιθετικότητα, την ωθεί σε σκέψεις ακραίες, σε σημείο που αρχίζει να τον υποψιάζεται για τον φόνο του Στεφανή.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα εισβάλει στο σπίτι της Ρένας και τα διαλύει όλα

Γρήγορα, όμως, συνεφέρνει τον εαυτό της. «Σιγά μην έφτασε σ’ αυτό το σημείο να σκοτώσει», σκέφτεται. Θα προσπαθήσει να προσεγγίσει πάλι τον γιο της, αλλά εκείνος θα επιστρέψει σπίτι μόνο με τους δικούς του όρους. Την προειδοποιεί να μην του ξαναπεί τίποτα για τη Βασιλική, ενώ απειλητικά της λέει να κρατήσει το στόμα της κλειστό. Η Καλλιόπη, όμως, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *