Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δούκας Και Μυρσίνη Περνούν Ξέγνοιαστες Στιγμές

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Δούκας Και Μυρσίνη Περνούν Ξέγνοιαστες Στιγμές

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Αντιγόνη θα καταφέρει να αφήσει στο στίγμα της και να επηρεάσει σημαντικά το ζευγάρι.

Η κοσμικογράφος και ιδιοκτήτρια γνωστού γυναικείου περιοδικού, εντυπωσιάζει τον Δούκα Σεβαστό και τον παρασέρνει στα δίχτυα της.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Δούκας και Μυρσίνη περνούν ξέγνοιαστες στιγμές

Ένα μυστικό από το παρελθόν φέρνει κοντά τους δύο χαρακτήρες, με τον Δούκα να αισθάνεται ευάλωτος δίπλα της. Περνούν χρόνο μαζί, ξετυλίγοντας ένα κουβάρι, γεμάτο μυστικά της οικογένειας των Σεβαστών.

Η Μυρσίνη αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον σύζυγό της. Η λύση που θα προτείνει ο Δούκας στην Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι το Παρίσι…

Η Μυρσίνη δε θα αργήσει να δει την σκληρή πραγματικότητα. Η επιστήθια φίλη της έχει βάλει σκοπό να κερδίσει τον Δούκα, με κάθε κόστος. Σε αυτή τη φάση της ζωής της, ο Δούκας είναι το μοναδικό της στήριγμα και δε θα αντέξει να το χάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σαρώνουν στο διαδίκτυο οι φωτογραφίες της Καλλιόπης που έχει μείνει... άφραγκη!

Έτσι, ξεσπάει άσχημα, κατηγορώντας την Αντιγόνη για την συμπεριφορά της. Γίνεται πιεστική απέναντι στον Δούκα και τον απειλεί πως θα τα τινάξει όλα στον αέρα, εάν συνεχιστούν τα πάρε – δώσε.

Ο Δούκας, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια, ζητάει από την Μυρσίνη να πάνε μία μικρή εκδρομή, στις Άγριες Μέλισσες, ως το λαμπερό Παρίσι. Σύμφωνα με το TiVi, η πρωταγωνίστρια ενθουσιάζεται με την ιδέα και ηρεμεί.

Οι δυο τους φεύγουν για λίγες μέρες, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους. Αφήνουν για λίγο τις υποχρεώσεις τους και γίνονται ένα. Μόνο που, το μυαλό του Δούκα είναι στην Αντιγόνη…

Διαβάστε Επίσης  ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Σχηματίζεται νέο ζευγάρι και ανατρέπει τα πάντα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *