Γιάννης Κρητικός – Το τραγούδι, ο έρωτας και ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

Γιάννης Κρητικός – Το τραγούδι, ο έρωτας και ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

O «Πότης» από τη «Γη της Ελιάς» ή κατά κόσμον Γιάννης Κρητικός μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο του στη σειρά. Επίσης, αναφέρθηκε στο τραγούδι και στο πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα.

  • Γιάννης Κρητικός – Το τραγούδι, ο έρωτας και ο ρόλος στη Γη της Ελιάς

«Ο «Πότης» έχει μπει στη διαδικασία να μάθει ένα μουσικό όργανο. Με τον ρόλο δεν έχω κοινά στοιχεία. Δεν ήμουν ποτέ κουτσομπόλης, το απεχθάνομαι», είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο αγαπημένο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού.

«Είμαι σε καλύτερη φάση φέτος»

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το «Your Face Sounds Familiar» ήταν ένα βήμα για να με γνωρίσει ο κόσμος του χώρου και του θεάματος. Ήταν «κερασάκι στην τούρτα» για να με ζητήσουν στην τηλεόραση».

Διαβάστε Επίσης  Ερρίκος Ανδρέου: Έφυγε από τη ζωή ο σύζυγος της Νόρας Βαλσάμη

«Με στεναχώρησε που στο «All Star» ξέχασαν πως ήμουν ο νικητής. Πάντως είμαι σε καλύτερη φάση από το να ήμουν σε ένα σόου που παίζει κάθε Κυριακή», παραδέχτηκε.

Θα πήγαινε άραγε στο Survivor; Ο ίδιος απαντά: «Δεν θα πήγαινα γιατί αν δεν φάω την ώρα που πεινάω, μπορεί τα νεύρα μου να γίνουν ανεξέλεγκτα. Θεωρώ ότι δεν μου πάει κι όλας».

Όσο για το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα είπε: «Για έναν έρωτα περίμενα μια φορά στη βροχή 3 ώρες, για να τη συναντήσω, τύπου τυχαία. Εγώ το ήθελα. Την περίμενα να κατέβει για να μπορέσω να της μιλήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα παρακολουθούσα σύντροφό μου».

Γιάννης Κρητικός: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

Ποιο είναι το πραγματικό του όνομα;

Διαβάστε Επίσης  Ο γιος του Χρήστου Κυριαζή θα ντυθεί γαμπρός!

Ο Γιάννης Κρητικός στην πραγματικότητα λέγεται Τζαγκαράκης και εξήγησε πώς βγήκε το «Κρητικός».

«Το Κρητικός βγήκε τυχαία, όπως και το Πάριος, λόγω καταγωγής από την Πάρο. Θυμάμαι είχα κάνει φωτογράφιση για την αφίσα ενός σχήματος, πριν από χρόνια, και ο φωτογράφος δεν θυμόταν το όνομά μου. Κάποιος του είχε πει ότι είμαι Κρητικός και κάπως έτσι το συνέδεσε και με έγραψε Γιάννη Κρητικό. Θύμωσα πολύ στην αρχή, αλλά αυτό είχε γίνει και δεν γινόταν κάτι άλλο».

 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ (ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΕ ΓΑΜΟ) 2013

 

 

 

Γιάννης Κρητικός: Η «μαντινάδα» που σύνθεσε για τη Μέρκελ!

 

Γιάννης Κρητικός (Τζίμης Πανούσης) “Αχ Ευρώπη”

 

Ο Γιάννης Κρητικός ως Νίκος Ξυλούρης (Your Face Sounds Familiar 4, Τελικός)

 

YFSF ~ Γιάννης Κρητικός ~ (Παπακωνσταντίνου)

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *