Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος Και Η Βιολέτα Πιάνονται Στα Χέρια Για Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος Και Η Βιολέτα Πιάνονται Στα Χέρια Για Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κυριάκος Και Η Βιολέτα Πιάνονται Στα Χέρια Για Τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Βιολέτα εξοργίζεται με την στάση που κρατάει ο Κυριάκος απέναντι στον Ακύλα, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος καυγάς να ξεσπάει, στις Άγριες Μέλισσες. Κανείς δε μπορεί να δείχνει άλλη κατανόηση στον πονεμένο αυτόν πατέρα.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Κυριάκος και η Βιολέτα πιάνονται στα χέρια για τον Ακύλα

Μπορεί να τον δικαιολόγησαν στην αρχή, στη συνέχεια, όμως, ο Κυριάκος ξεπέρασε κάθε όριο. Ενώ όλοι σιχαίνονται τον Ακύλα Μεγαρίτη, εκείνος τρέχει πίσω του και τον βάζει μέσα στο καφενείο.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει επεισόδια 51-52-53

Τον υπερασπίζεται διαρκώς και τον θεωρεί πολύ καλό άνθρωπο. Αυτό θα εκνευρίσει αρκετούς συγχωριανούς του, με την Βιολέτα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της…

Μία μεγάλη ένταση θα ξεσπάσει στο καφενείο του Διαφανίου. Ο Κυριάκος και η Βιολέτα πιάνονται στα χέρια, με τους συγχωριανούς τους να παρακολουθούν άφωνοι, στις Άγριες Μέλισσες.

Η Βιολέτα φωνάζει πως δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζει τον άνθρωπο που οδήγησε τον Λάμπρο στην εξορία, τον αδελφό του φονιά του συζύγου της! Ο Κυριάκος συνεχίζει να επιμένει πως ο Ακύλας είναι καλός, με τους πάντες να εκνευρίζονται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λυκούργος: «Ετοιμάζονται για αντίποινα»

Έτσι, εξοργισμένη η Βιολέτα, διαλύει τη συνεργασία τους και τον αφήνει ξεκρέμαστο. Του ζητάει να μην πατήσει ξανά το πόδι του στο καφενείο, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Εκείνος, γεμάτος από εγωισμό και οργή, φεύγει από το καφενείο, αφήνοντας την Βιολέτα μόνη της.

Σύμφωνα με το TiVi, ο Κυριάκος πηγαίνει στην μπουάτ των Σεβαστών, ζητώντας δουλειά. Ο Μπάμπης έχει επιστρέψει στο Διαφάνι και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Όλα αυτά, μέχρι να μάθει ποιος τον βοήθησε να γυρίσει πίσω στον τόπο του…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *