Φιλιάτες: Ηλικιωμένος 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό

Φιλιάτες: Ηλικιωμένος 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊόΦιλιάτες: Ηλικιωμένος 102 ετών νίκησε τον κορωνοϊό

Νικητής από τη Μονάδα Λοιμωδών του νοσοκομείου Φιλιατών, εξήλθε την Κυριακή υπερήλικας, 102 ετών, ο οποίος νοσηλεύθηκε για μια περίπου εβδομάδα, προσβεβλημένος με Covid-19, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους όσοι νοσούν.

Μάλιστα στο θάλαμο νοσηλείας δεν ήταν μόνος του, καθώς την ίδια χρονική περίοδο νόσησε και νοσηλεύτηκε και ο 57χρονος γιός του. Ο υπερήλικας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μέτρια συμπτώματα της νόσου και με αρκετά άλλα, αλλά ευτυχώς όχι σοβαρά προβλήματα υγείας, λόγω της ηλικίας του.

Διαβάστε Επίσης  Αργυρός Παγώνη το νέο ζευγάρι στην Πόλη: Της έστειλε on air χαιρετίσματα – «Είναι πάρα πολύ ωραίος» απάντησε η Ματίνα

Είχε ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του στις αρχές του Σεπτέμβρη. Μετά την ολιγοήμερη νοσηλεία πατέρας και γιός, πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους και στην καθημερινότητά τους, έχοντας ξεπεράσει μαζί και αυτή την περιπέτεια.

Ασθενής, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει ο υπερήλικας από το νοσοκομείο όρθιος και υγιής. Στο νοσοκομείο Φιλιατών, το τελευταίο διάστημα, οι εισαγωγές ασθενών Covid είναι λίγες και στη συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι χρήζουν μακράς νοσηλείας με σοβαρά συμπτώματα, είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι.

Διαβάστε Επίσης  Φως στο Τούνελ: «Βρήκαμε παρατημένη τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας και μέσα το σημείωμα»

Πηγή: ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *