Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πιάνονται Στα Χέρια Νικηφόρος Και Νώντας

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η μπουάτ ανήκει στα χέρια του Νώντα, ο οποίος φροντίζει να την φέρει στα μέτρα της Τρούμπας. Ο Νικηφόρος σύντομα θα εξοργιστεί στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Νώντας να έρχεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

  • Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πιάνονται στα χέρια Νικηφόρος και Νώντας

Η κατάσταση χειροτερεύει, όταν θέση σε αυτό παίρνει ο Ακύλας. Μετά την “δικαίωση” του Δούκα, τα σχέδια του αεροδρομίου μπαίνουν σε εφαρμογή. Οι δύο πλευρές είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια, με την συμφωνία αυτή να αποτελεί μεγάλο γεγονός!

Διαβάστε Επίσης  ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ: Δείτε πότε κάνει πρεμιέρα η συγκλονιστική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη

Ο Ακύλας θέλει να διοργανωθεί στην μπουάτ των Σεβαστών, με τον Νώντα να δίνει το χέρι του. Ενώ εκείνος χαίρεται για τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο, ο Νικηφόρος εξοργίζεται. Μία μεγάλη ένταση ξεσπά στο μαγαζί.

Εξοργισμένος που δε τον άκουσε για ακόμη μια φορά, ο Νικηφόρος ωρύεται και ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο. Δε θέλει να πατήσει ξανά το πόδι του ο πατέρας του στο μαγαζί, δε θέλει καμία σχέση με τους γονείς του!

Ο Νώντας, φυσικά, ενδιαφέρεται για το κέρδος. Έτσι, κλείνει τη συμφωνία αυτή, χωρίς να ρωτήσει. Νικηφόρος και Νώντας πιάνονται στα χέρια, με τον Κωνσταντή να βρίσκεται σε σύγχυση, στις Άγριες Μέλισσες. Από τη μία πλευρά είναι το κέρδος, αλλά από την άλλη είναι άνθρωποι που δε θέλουν στη ζωή τους…

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες : Το Καυτό Φιλί Ανάμεσα Σε Δρόσω – Λευτέρη

Η δεξίωση πραγματοποιείται και καλεσμένοι είναι όλοι. Η Ασημίνα, ως κοσμικογράφος της εφημερίδας, βρίσκεται εκεί για να καλύψει το γεγονός. Μαζί της, είναι και η Δρόσω. Η ένταση θα κορυφωθεί, όταν ο Κωνσταντής και η Ζωή ανταλλάξουν ένα παθιασμένο φιλί, έξω από το μαγαζί.

Ο εφιάλτης όλων θα ξεκινήσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση