Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25.Η τελευταία ώρα, μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25.Η τελευταία ώρα, μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…Η τελευταία ώρα, μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 21-22-23-24-25

Ο Αλέξης και η Κάτια, παρασυρμένοι από τον έρωτά τους, κινδυνεύουν να τους πιάσει ο Λοχαγός στο στρατόπεδο.

Οι περιλήψεις των επεισοδίων 21 έως 25 που θα προβληθούν από Δευτέρα 1/11έως Παρασκευή 5/11 στο Open 17:50.

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 21

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/11/21: Ο Αλέξης και η Κάτια, παρασυρμένοι από τον έρωτά τους, κινδυνεύουν να τους πιάσει ο Λοχαγός στο στρατόπεδο. Ο Μάρκος φτάνει στην Κύπρο, αποφασισμένος να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του και να μην αφήσει τίποτα να τον σταματήσει. Η Ισμήνη έχει θορυβηθεί από την συνέχεια της σχέσης του Ανδρέα με την Μαρίνα, και το τί μπορεί να σημαίνει αυτό για την οικογένεια, και προσπαθεί να πάρει μέτρα. Η Λουκία έχει τρελαθεί από τις αμφιβολίες, και περιμένει με αγωνία τί θα ανακαλύψει ο ντετέκτιβ… και η μοίρα ένα βράδυ τον φέρνει ακριβώς εκεί που χρειάζεται για να αποκαλυφθούν τα πάντα.

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 22

ΤΡΙΤΗ 2/11/21: Η Μαρίνα πάει στο ραντεβού που έχει κανονίσει με τον Αντρέα, την ώρα που ο ντετέκτιβ της Λουκίας τον παρακολουθεί. Ο Μάρκος στην Κύπρο ενημερώνει την Ζωή πως έχει χακάρει το σύστημα στο πανεπιστήμιο και είναι έτοιμος να ξεκινήσει το σχέδιό τους. Η Σίλια ψάχνει να τον βρει και πάει σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Ζωή. Η Κάτια ενώ σκέφτεται τον Κωνσταντίνο, πάει έξω από το στρατόπεδο του Αλέξη και του κάνει παράπονα που δεν τον βλέπει. Ο Νικόλας βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Έλλη απουσιάζει από το μάθημα χορού. Η δασκάλα προσπαθεί να την πείσει να επιστρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πρώτη καθηλωτική συνάντηση Αντιγόνης και Σωκράτη

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 23

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/11/21: Ο Ανδρέας παρακινεί τη Μαρίνα να ρίξει στάχτη στα μάτια της Λουκίας, ενώ παράλληλα ζητά τη βοήθεια της Ισμήνης. Εκείνη ζητά αντάλλαγμα. Ο Αλέξης ζητά από τη Σοφία να βρει ένα σπίτι για εκείνον και την Κάτια. Ο Μάρκος ζητά τη βοήθεια ενός γραφίστα για να προμηθευτεί πλαστή ταυτότητα και συγχρόνως ψάχνει για δουλειά. Η Κική ζορίζεται οικονομικά και περιμένει πως και πως το διαγωνισμό, ενώ η Έλλη αποφασίζει να πάρει μέρος στην παράσταση χορού μαζί με την ομάδα του Πανεπιστημίου. Η Σίλια μπαίνει στο σπίτι της Ζωής εν αγνοία της Άσπας, η οποία βρίσκεται στην Κύπρο για μια συνάντηση που θα αλλάξει πολλά…

 

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 24

ΠΕΜΠΤΗ 4/11/21: Η Άσπα είναι στο γραφείο του Αντρέα και ενημερώνεται για το γκαλά. Η Σίλια εξακολουθεί να ψάχνει στοιχεία, όταν θυμάται το ημερολόγιο της Κατερίνας. Η Λουκία κάνει μια συναισθηματική κουβέντα με την Έλλη. Η Κάτια λέει στην Έλλη ότι πέρασε στην εξέταση και κανονίζουν το βράδυ να βγουν. Ο Μάρκος παίρνει την πλαστή ταυτότητα, και πιάνει δουλειά σε ένα μπαράκι. Η Ζωή στο νεκροταφείο γνωρίζει την μια γυναίκα που περνάει παρόμοιο δράμα. Η η Ισμήνη λέει στην Μαρίνα ότι γνωρίζει γι’ αυτήν και τον Αντρέα, και πως θα τους βοηθήσει αλλά θα πρέπει να χωρίσουν – οριστικά. Η Μαρίνα ψαρεύει την Λουκία στο γκαλά για τον Ντεντέκτιβ. Ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει στο γκαλά και ο Ντεντέκτιβ πάει στο γραφείο του Αντρέα, όμως στην καρέκλα κάθεται κάποιος που δεν περίμενε να δει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης τινάζει τα μυαλά του στον αέρα

Η τελευταία ώρα Επεισόδιο 25

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11/21: Η Άσπα στο γκαλά κερδίζει τις εντυπώσεις. Η Λουκία, όμως, δείχνει μια αντιπάθεια προς το πρόσωπό της. Παρόλα αυτά ο Ανδρέας την καλεί σπίτι για φαγητό. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του Ανδρέα, η Ισμήνη κάνει μια πρόταση στον ντετέκτιβ. Η Έλλη πάει με την Κάτια για ποτό και ξεχνά στο μπαράκι ένα βιβλίο. Αυτό θα σταθεί η αφορμή για να σκεφτεί κάτι ο Μάρκος στην προσπάθειά του να βρει τους υπεύθυνους του ατυχήματος. Η Μαρίνα την επόμενη του γκαλά συναντιέται κρυφά με τον Ανδρέα. Ο ντετέκτιβ, όμως, καραδοκεί..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *