Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2021;

Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2021;
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Νοέμβριο

Ο τελευταίος φθινοπωρινός μήνας, ο Νοέμβριος, εκτός από τα πρώτα κρύα και τα κιτρινισμένα φύλλα, φέρνει και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς αρκετοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν:

Ο τελευταίος φθινοπωρινός μήνας, ο Νοέμβριος, εκτός από τα πρώτα κρύα και τα κιτρινισμένα φύλλα, φέρνει και αλλαγές στο αστρολογικό σκηνικό, καθώς αρκετοί πλανήτες θα αλλάξουν πόστο. Ας πάμε, να δούμε τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα γι’ αυτόν:

  • Τι λένε τα άστρα για τον Νοέμβριο 2021;

H Αφροδίτη, στις 5/11, 12:44 περνά στον Αιγόκερω, αποφασισμένη να μην το κουνήσει από εκεί (θα είναι και ανάδρομη) μέχρι να ζευγαρώσει εσάς τα… Κατσίκια, αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες. Τέρμα οι τσαχπινιές, οι πονηριές και τα τερτίπια! Εδώ μετράει η προσωπικότητα και γοητεία και στιλ, που σας χαρίζει, θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής και μετά από καιρό, ενδεχομένως να βρείτε το ταίρι σας. Σε σας τους Κριούς και Ζυγούς θα βάλει περιορισμούς, θα αρχίσει να σας σπρώχνει να σταματήσετε παιχνίδια και νάζια και να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα τις σχέσεις σας. Εννοείται ότι το «πρέπει» θα παίξει πολύ, θα αναγκαστείτε να τηρήσετε υποσχέσεις, να αναλάβετε ευθύνες και δεσμεύσεις κυρίως εσείς οι Δίδυμοι και Τοξότες, που θέλετε να δείτε και μια βελτίωση στα οικονομικά σας. Πάντως θα κάνετε αρκετές γνωριμίες με μεγαλύτερα ή ισχυρά πρόσωπα κι ίσως κάποια από δαύτες να μετατραπεί σε ειδύλλιο.

– Ο Ερμής στις 6/11, 00:35, φτάνει μετά από αρκετή καθυστέρηση στον Σκορπιό, επικεντρώνοντας την προσοχή του συγκεκριμένου ζωδίου αλλά και τη δικής σας, Λέοντες, Ταύροι και Υδροχόοι, σε οικονομικές υποθέσεις. Συμφωνίες, συνεργασίες, δάνεια και μισθολόγια μπαίνουν στο τραπέζι για διαπραγμάτευση, ενώ όροι και προϋποθέσεις εξετάζονται εξονυχιστικά. Το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο στο πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά και πώς θα κλείσετε εκκρεμότητες με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Κάποια κέρδη ή θετικές εξελίξεις σε συναφή θέματα να περιμένετε κι εσείς οι Ζυγοί κι οι Κριοί, ενώ εσείς Καρκίνοι κι Αιγόκεροι χτυπάτε στόχο και στα ερωτικά.

Διαβάστε Επίσης  Νέα Σελήνη σήμερα στον Ταύρο - Προβλέψεις για τα ζώδια

Στις 24/11, 17:37, πηγαίνει στον Τοξότη, βάζοντας σε νοητική κι επικοινωνιακή πρίζα πρώτα εσάς τα Τοξοτάκια, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Οι μετακινήσεις, εκδρομές και ταξίδια θα αυξηθούν το ίδιο κι η τάση σας να καταπιαστείτε με πολλά και διαφορετικά πράγματα, καθώς θα νιώσετε ότι μείνατε για καιρό αδρανείς και πρέπει τώρα να πάρετε τα πάνω σας. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αισιόδοξη οπτική ίσως κάποιους σας κάνει πιο επιπόλαιους ή απερίσκεπτους, σίγουρα όμως θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και θα κάνετε σημαία σας το μότο: «το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, πρέπει να είναι ανοιχτό για να δουλέψει». Είναι η κατάλληλη περίοδος, Ταύροι και Σκορπιοί για να τρέξετε οικονομικές υποθέσεις, ενώ εσείς Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείστε στο να κάνετε γνωριμίες και να διευρύνετε τον κύκλο σας, φιλικό ή κοινωνικό.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

– Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου γίνεται 19/11, 10:57 ώρα Ελλάδας, στις 27° 14’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και Μερική Σεληνιακή έκλειψη και φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα καινούργια αλλά και 6 μηνών παλιότερα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν για να τεθούν μετά σε μια νέα βάση. Το βαθύ σκάψιμο κι η εξομάλυνση του εδάφους άλλωστε είναι απαραίτητα ώστε να χτιστεί ένα καινούργιο, γερό οικοδόμημα, οπότε εσείς οι Σταθεροί, πάρτε τα… φτυάρια, μιστριά και πηλοφόρια και ξεκινήστε δουλειά. Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη, εκτός από τα κεκτημένα μας, εγείρει και σεξουαλικά, με τα πάθη και τους πόθους να παίρνουν τον έλεγχο, οπότε οι εξελίξεις θα είναι πολλές και συναρπαστικές. Οι πρώτοι δε, που θα ανταποκριθούν στην πρόκλησή της, θα είστε εσείς Κριοί και Ζυγοί, που αφήνεστε να σας παρασύρουν στη δίνη τους. Τυχεροί κι εσείς οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, που βλέπετε τις μετοχές σας στο χρηματιστήριο του έρωτα να ανεβαίνουν και κερδίζετε εμπιστοσύνη και καρδιές!

Διαβάστε Επίσης  Τα ζώδια αλλάζουν συμπεριφορά όταν ερωτεύονται;

– Ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη στις 22/11, 4:34 πμ, γεμίζοντας με ενθουσιασμό, ανεμελιά και αισιοδοξία εσάς τους Τοξότες, αλλά και τους Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς. Για ένα μήνα καλείστε να επεκταθείτε, να ζήσετε την περιπέτεια, να πάρετε πρωτοβουλίες για την προσωπική κι επαγγελματική σας ζωή, να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας, όσο φιλόδοξα κι αν είναι, να ψάξετε ευκαιρίες και νέες προοπτικές, να ξεφύγετε λίγο από τα στενά όριά σας και να δείτε τι γίνεται… έξω στον κόσμο. Στο ερωτικό παιχνίδι εσείς οι Λέοντες θα διαπρέψετε, Ταύροι και Σκορπιοί ίσως γίνεται πιο ριψοκίνδυνοι ή βαλθείτε να κυνηγήσετε το εύκολο κέρδος για να βελτιώσετε οικονομικά σας, ενώ Υδροχόοι διασκεδάζετε, συναναστρέφεστε καινούργιο κόσμο και κάνετε πολλές και ποικίλες νέες επαφές.

– Ο Άρης θα παραμείνει όλο τον Νοέμβριο στον Σκορπιό, πυροδοτώντας σεξουαλικότητα, αλλά και εντάσεις, ανταγωνισμούς και έχθρες σε εσάς του Σταθερού Σταυρού, Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους και καλώντας Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους να συνεχίσουν τις ερωτικές και οικονομικές τους διεκδικήσεις, έως ότου καταφέρουν τον σκοπό τους!

Είπαμε και αρχικά, πλούσιος σε γεγονότα και εξελίξεις θα είναι ο Νοέμβριος, όμως όλα εξαρτώνται από τα τερτίπια των πλανητών μεταξύ τους, οπότε αν θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα ως προς τι να προσέξετε ή να κάνετε και να μάθετε πότε, πώς κι αν επηρεάζεστε,

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *