Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Θα το δούμε και αυτό – Αθηνά και Μαργαρίτα συγκατοικούν

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Οι δύο πρωταγωνίστριες έρχονται όλο και πιο κοντά. Οι σχέσεις τους πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα όμορφο. Η Αθηνά και η Μαργαρίτα συγκατοικούν στην γη της ελιάς, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές.

  • Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Θα το δούμε και αυτό – Αθηνά και Μαργαρίτα συγκατοικούν

Αυτό συμβαίνει, διότι η μία έχει ανάγκη την άλλη. Η Αθηνά βλέπει στο πρόσωπο της Μαργαρίτας μία φίλη που έψαχνε καιρό τώρα. Η πίεση του Δημήτρη στο σπίτι γίνεται ανυπόφορη, με αποτέλεσμα να μην αντέχει άλλο.

Διαβάστε Επίσης  Πρόγραμμα Αναδοχής

Την ίδια στιγμή, η Μαργαρίτα παλεύει να συνηθίσει την απουσία του γιου της, Αλέξη, ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο στην Αθηνά, μακριά της. Έτσι, το μεγάλο βήμα γίνεται και οι δυο τους έρχονται ακόμη πιο κοντά.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συγκατοικούν και δημιουργούν ένα αχτύπητο δίδυμο, στην γη της ελιάς. Μάλιστα, ενωμένες θα προσπαθήσουν να σώσουν την Ευτυχία από τα δίχτυα του Ανέστη. Τα νέα του γάμου φτάνουν σε όλη την Μάνη και το σοκ είναι τεράστιο. Η Αθηνά, γνωρίζοντας πως ο Ανέστης είναι τσιράκι του Δημήτρη, συνειδητοποιεί πως η νεαρή ηρωίδα θα μπει σε τεράστιο κίνδυνο.

Διαβάστε Επίσης  Βασίλης Μπισμπίκης: Η αγωγή διαζυγίου της πρώην συζύγου του μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του με τη Βανδή

Μαζί με την Μαργαρίτα, μιλάει στην Ευτυχία, παρόλο που εκείνη δεν ακούει. Στο μεταξύ, η Αθηνά μαζεύει κάποια πράγματα και μετακομίζει για λίγες μέρες στην ξαδέλφη της. Μόνο που αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Ο Αλέξης επιστρέφει στην Μάνη, έχοντας πάρει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική. Μία νέα περίοδος προσαρμογής ξεκινάει για τον πρωταγωνιστή της σειράς. Δίπλα του θα είναι διαρκώς η Μαργαρίτα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση