Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα Σε Κίνδυνο – Ποιος Την Απειλεί

Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα Σε Κίνδυνο – Ποιος Την Απειλεί

Ήλιος Spoiler: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φανατικοί τηλεθεατές της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς η Ελπίδα Σταύρου, η εγκληματολόγος που εισέβαλε στην σειρά φέτος για να εξιχνιάσει την υπόθεση του Ιάσονα Ζερίδη, θα βρεθεί σε κίνδυνο. Ποιος την απειλεί και τι θέλει να πετύχει;

  • Ήλιος Spoiler: Η Ελπίδα σε κίνδυνο – Ποιος την απειλεί

Η Ελπίδα στα επόμενα επεισόδια της σειράς ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη και σοκάρεται. Την αποκάλυψη την έκανε γνωστή ένας κρατούμενος στις φυλακές της Καβάλας ο οποίος τυγχάνει να είναι παλιός της γνώριμος. Εκτός από την αποκάλυψη για τον Δημήτρη μαθαίνει ποιος κρύβεται και πίσω από την δολοφονία του Φίλιππου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Δημήτρης Μαθαίνει Όλη Την Αλήθεια Για Την Μητέρα Της Αθηνάς

Ύστερα από αυτές τις σοκαριστικές αποκαλύψεις η ίδια δέχεται απειλές για να μην αποκαλύψει την αλήθεια σε κανέναν. Οι απειλές που δέχεται αφορούν την ζωή της με την ίδια τρομοκρατείται αρκετά. Εκτός από όλα αυτά η ίδια θα βρεθεί μπλεγμένη και σε μια άλλη υπόθεση που αφορά την οικιακή βοηθό της Αλίκης, της οποίας η κόρη εξαφανίζεται.

Η Ελπίδα στην σειρά Ήλιος θα αναγκαστεί να καταθέσει για την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς είναι η τελευταία που είδε την αγνοούμενη. Την συγκεκριμένη υπόθεση θα την αναλάβει ο νέος διοικητής της Αστυνομίας, Πάνος Σταματίου.

Διαβάστε Επίσης  Αλλαγή στις ημέρες προβολής του «Σασμού»: Πότε θα προβάλλεται πλέον η σειρά

πηγή

Αφήστε μια απάντηση