Ήλιος Spoiler: Αυτό Είναι Το Μυστήριο Πρόσωπο Πίσω Από Την Εξαφάνιση Του Δημήτρη

Ήλιος Spoiler: Αυτό Είναι Το Μυστήριο Πρόσωπο Πίσω Από Την Εξαφάνιση Του Δημήτρη

Ήλιος spoiler: Στον Ήλιο, η Αλίκη θα κάνει τα πάντα για να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του άντρα της, όμως το πρόσωπο-κλειδί που θα της δώσει την πληροφορία, και είναι όλο αυτό το διάστημα πολύ κοντά της, δολοφονείται.

  • Ήλιος spoiler: Αυτό είναι το μυστήριο πρόσωπο πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη

Η Αλίκη έχει ζητήσει από τον Στέφανο να ψάξουν μαζί για τον Δημήτρη αφού θεωρεί ότι η αστυνομία καθυστερεί και δεν έχει κάνει όλα όσα έπρεπε για να βρει τον άντρα της. Στις έρευνές τους ανακαλύπτουν ένα μεγάλο ποσό που έχει η Αρετή, η κόρη της καθαρίστριας του σπιτιού της, στην τράπεζα.

«Πού μπορεί να βρήκε ένα τόσο μεγάλο ποσό;», αναρωτιούνται και επιβεβαιώνονται οι υποψίες τους για την εμπλοκή της στην εξαφάνιση του Δημήτρη. Η Αρετή με τη σειρά της καταλαβαίνει το μέγεθος των πράξεών της όταν δέχεται επίθεση και αποφασίζει να πει στην Αλίκη όλη την αλήθεια. Δείτε εδώ τις εξελίξεις από όλα τα επεισόδια της εβδομάδας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έξαλλη Η Μυρτάλη Με Τον Αλέξη – Προειδοποιεί Την Μαργαρίτα

«Αλίκη, θέλω να σου μιλήσω. Θα σου τα πω όλα», της λέει όταν της τηλεφωνεί και δίνουν ραντεβού. Η Αλίκη, πάνω στην αγωνία της να μάθει τι έχει συμβεί στον Δημήτρη, αναλαμβάνει δράση, όμως μια ξαφνική επίθεση αλλάζει τα δεδομένα. Η αστυνομία εντοπίζει το πτώμα της Αρετής.

Η Αλίκη παρ’ όλα αυτά προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο την ταυτότητα του ανθρώπου που πιστεύει πως κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του αγαπημένου της.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται αποσπασματικά γεγονότα από το παρελθόν του και υποψιάζεται πως η Νάντια ξέρει γι’ αυτόν περισσότερα απ’ όσα του λέει. Προσπαθεί να θυμηθεί πράγματα για το παρελθόν του και παράλληλα καταφέρνει να βρει το κρυμμένο laptop της Νάντιας. Στο διαδίκτυο μαθαίνει κάτι που τον σοκάρει: «Ωστε τόσο καιρό θεωρούμαι αγνοούμενος», μονολογεί. Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις, 09/10: Επεισόδιο 2ο «Διαζύγιο α λα Φούλη»

Ενας κρατούμενος, παλιός γνώριμος της Ελπίδας, της αποκαλύπτει ποιος είναι πίσω από την εξαφάνιση του Δημήτρη, αλλά και τον φόνο του Φίλιππου. Η Ελπίδα είναι σοκαρισμένη από την πληροφορία που πήρε από τον κρατούμενο σχετικά με το ποιος είναι τελικά ο γιος του Μενέλαου. Λίγο αργότερα δέχεται απειλή για να μην αποκαλύψει την αλήθεια που έμαθε και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θα αναγκαστεί να κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει το πιο αγαπημένο της πρόσωπο. Η Ελπίδα όμως είναι και το τελευταίο άτομο που είδε την Αρετή και μίλησε μαζί του στο Τμήμα. Ο νέος διοικητής το μαθαίνει και της ζητά να καταθέσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση