Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης Πιάνει Στα Πράσα Ζωή – Κωνσταντή

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης Πιάνει Στα Πράσα Ζωή – ΚωνσταντήΆγριες Μέλισσες: Όλα ανατρέπονται στο Διαφάνι, με τους πρωταγωνιστές να διχάζονται ξανά. Μελέτης, Κωνσταντής και Ζωή Μεγαρίτη θα βρεθούν στο επίκεντρο, με τις Άγριες Μέλισσες να παίρνουν φωτιά, στα επόμενα επεισόδια.

  • Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης πιάνει στα πράσα Ζωή – Κωνσταντή

Ένα καυτό φιλί θα είναι αρκετό για να ξεσπάσει ο πόλεμος. Ένας πόλεμος, δίχως έλεος. Η Ζωή δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τον Κωνσταντή. Αισθάνεται πως τον έχει ανάγκη, πως δεν μπορεί χωρίς εκείνον. Ο Κωνσταντής, την αποφεύγει.

Ένα βράδυ στην μπουάτ των Σεβαστών θα είναι η αφορμή για να έρθει το τέλος. Το αεροδρόμιο του Ακύλα εγκρίνεται και η δεξίωση πραγματοποιείται στην μπουάτ, ύστερα από ένα λάθος του Νώντα με τις κρατήσεις. Σεβαστοί και Μεγαρίτη βρίσκονται μαζί, απέναντι από τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και την Πηνελόπη…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Πρόωρη Γέννα Για Τη Βασιλική!

Η Ζωή κάνει νόημα στον Κωνσταντή να συναντηθούν έξω, βάζοντας και τους δύο σε τεράστιο κίνδυνο. Με διακριτικό τρόπο, βγαίνει έξω από το μαγαζί και τον συναντάει. Το πάθος της φουντώνει.

Αμέσως, τον αρπάζει και του δίνει ένα καυτό φιλί. Εκείνος προσπαθεί να την απομακρύνει, με τον φόβο πως θα τους πιάσουν στα πράσα αν συνεχιστεί αυτή η παράνοια. Φυσικά, η Ζωή δεν πτοείται.

Τον φιλάει με ένταση. Είναι δικός της και τον έχει ανάγκη. Ο Κωνσταντής σπρώχνει τη Ζωή, ο Μελέτης, όμως, τους έχει ήδη δει στις Άγριες Μέλισσες. Το ένοχο μυστικό τους έγινε γνωστό στον χειρότερο άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  MEGA: Αναβάλλονται Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο σήμερα 1/3

Σύμφωνα με το TiVi, ο Μελέτης επιστρέφει στη δεξίωση, χωρίς να πει τίποτα. Την επόμενη μέρα, στριμώχνει την Ζωή και της ανακοινώνει πως ο πόλεμος ξεκίνησε. Την απειλεί πως εάν δεν αφήσει τον Κωνσταντή, ο Ακύλας θα μάθει την αλήθεια.

Μέσα του, τρέμει. Τρέμει πως εάν ο Ακύλας μάθει, ο φίλος του ο Κωνσταντής θα κινδυνεύσει. Πρέπει να βάλει τέλος σε αυτή τη σχέση, με κάθε κόστος…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *