Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή Σου» Ο Στέφανος Φτύνει Τον Πατέρα Του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή Σου» Ο Στέφανος Φτύνει Τον Πατέρα ΤουΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή Σου» Ο Στέφανος Φτύνει Τον Πατέρα Του

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης και η Ιουλία φτάνουν σε αδιέξοδο. Πρέπει να πουν την αλήθεια στα παιδιά τους, πριν ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα στην Μάνη. Ο Στάθης είναι ένα βήμα πριν από τη φυλακή, με την Ιουλία να είναι το μοναδικό του άλλοθι.

  • Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Ντροπή σου» Ο Στέφανος φτύνει τον πατέρα του

Πράγματι, η Ιουλία θα κάνει τα πάντα για να αθωώσει τον αγαπημένο της. Είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει πως την ημέρα που η Χάιδω δέχτηκε επίθεση, ο Στάθης Καπερνάρος ήταν στην αγκαλιά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σοκ Στη Μάνη Απαγάγουν Το Παιδί Της Ισμήνης

Πριν, όμως, συμβεί αυτό, ο Στάθης και η Ιουλία πρέπει να μιλήσουν στην Μυρτάλη και στον Στέφανο. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει μεγάλη σύγχυση και ξεσπάσματα. Ο Στέφανος δε θα αντιδράσει καλά σε όσα του πει ο Στάθης για την Ιουλία, στην γη της ελιάς…

“Ντροπή σου! Τόσο καιρό κατηγορούσαμε την μαμά άδικα!”” θα φωνάξει ο Στέφανος, μόλις μάθει την αλήθεια. Αμέσως, θα αισθανθεί απαίσια για την Αρετή. Η συμπεριφορά τους απέναντί της ήταν άσχημη και πολύ άδικη.

Όλοι την θεωρούσαν υπερβολική και υστερική, ενώ στην πραγματικότητα είχε δίκιο. Ο άντρας της είχε ερωμένη και -μάλιστα- την πρώην σύντροφό του. Ο Στέφανος θα μιλήσει πάρα πολύ άσχημα, με αποτέλεσμα ο Στάθης και η Ιουλία να νιώθουν φρικτά, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο καυτό φιλί ανάμεσα σε Μαθιό – Βασιλική

Η Μυρτάλη θα παρακολουθεί χαμένη. Πώς να αντιδράσει μπροστά σε αυτά τα νέα; Ο κόσμος της θα καταρρεύσει, με την θεία της να την κοιτάζει με μάτια βουρκωμένα. Ο Στέφανος αρνείται να δεχτεί όλα όσα ακούει.

Η ρήξη είναι τεράστια. Δεν βλέπει το ίδιο τον πατέρα του. Μετά το ατύχημα της Αρετής, όλα θα σπάσουν μέσα του. Θα τον θεωρεί υπεύθυνο και οι σχέσεις τους θα γίνουν ψυχρές…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση