Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Μείνε Μακριά Του» Μαργαρίτα Και Αθηνά Σε Ευτυχία

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Μείνε Μακριά Του» Μαργαρίτα Και Αθηνά Σε ΕυτυχίαΗ Γη Της Ελιάς Spoiler: «Μείνε Μακριά Του» Μαργαρίτα Και Αθηνά Σε Ευτυχία

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μία αχτύπητη συμμαχία έχουν κάνει η Αθηνά και η Μαργαρίτα, στην γη της ελιάς, ενάντια στον Ανέστη και την Ευτυχία. Η νεαρή ηρωίδα είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα με τον Ανέστη, με αποτέλεσμα τα κοντινά της άτομα να ανησυχούν.

  • Η Γη Της Ελιάς Spoiler: «Μείνε μακριά του» Μαργαρίτα και Αθηνά σε Ευτυχία

Η ίδια, αν δεν είναι απόλυτα σίγουρη για αυτό που πάει να κάνει, έχει πει ήδη το μεγάλο ναι στον Ανέστη. Εκείνος πετάει στα σύννεφα και ξεκινάει τις ετοιμασίες για τον γάμο τους, με την Άννα να εξοργίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στον αέρα ο γάμος – Το μυστήριο μένει μισό

Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση στις δύο φίλες. Η Άννα θα ξεσπάσει και θα προσπαθήσει να την εμποδίσει, με την Ευτυχία να δείχνει ανένδοτη. Θέση σε αυτό θα πάρουν και δύο πρωταγωνίστριες, ενώνοντας τις δυνάμεις τους…

Μία έντονη συζήτηση θα πραγματοποιηθεί, στην γη της ελιάς, ανάμεσα στην Μαργαρίτα, στην Αθηνά και στην Ευτυχία. Οι δύο αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες θα κάνουν τα πάντα για να συνετίσουν την Ευτυχία.

Ειδικά η Αθηνά, γνωρίζει πολλά. Αυτός ο άνθρωπος είναι καταστροφικός κι επικίνδυνος. Θα προστάτευε οποιαδήποτε κοπέλα θα έμπαινε στον δρόμο του. Έτσι, πλησιάζει την Ευτυχία και της μιλάει γλυκά.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η Ελπίδα είναι μητέρα του

Το ίδιο κάνει και η Μαργαρίτα. Οι δύο γυναίκες προσεγγίζουν την νεαρή ηρωίδα της σειράς, μιλώντας της για το πόσο κακός είναι ο Ανέστης. Της εξηγούν τους κινδύνους και της ζητούν να ξανά σκεφτεί το ενδεχόμενο του γάμου.

Αν και επηρεάζεται αρκετά από τη συζήτηση αυτή, η Ευτυχία αποφασίζει να ακολουθήσει την καρδιά της. Λέει το μεγάλο ναι και ξεκινάει τις ετοιμασίες. Βέβαια, στο μυαλό της περιτριγυρίζει το ενδεχόμενο να μείνει μακριά του… Θα γίνει η ανατροπή την τελευταία στιγμή;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *