Ξεσπά η κόρη του Μπάρκουλη – «Η Μαρία νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε όταν τη γνώρισε»

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά η κόρη του Μπάρκουλη – «Η Μαρία νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε όταν τη γνώρισε»Ξεσπά η κόρη του Μπάρκουλη – «Η Μαρία νομίζει ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε όταν τη γνώρισε»

Σε οριακό σημείο βρίσκονται όπως όλα δείχνουν οι σχέσεις της κόρης του Ανδρέα Μπάρκουλη, Βίκυς, και τη τελευταία συζύγου του Μαίρης.

Η κόρη του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μαίρης Μπάρκουλη με τον Νίκο Μουρατίδη, με βαριές κουβέντες να έχουν ακουστεί και από τις δύο πλευρές.

«Δε μπορεί να λέει η Μαρία διάφορα ψέματα, να θίγει τρίτους και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Έχει κάνει ένα λάθος η Μαρία: Νομίζει, ότι ο πατέρας μου γεννήθηκε τη μέρα που γνώρισε εκείνη. Ο πατέρας μου έχει και παρελθόν, είτε αυτό είναι καλό είτε κακό» δήλωσε η κόρη του ηθοποιού φανερά ενοχλημένη με όσα έχουν ακουστεί.

Διαβάστε Επίσης  Κάθε πολίτης θα έχει τη δική του θυρίδα ΚΕΠ

«Δόθηκε βήμα στη σύζυγο του πατέρα μου να μιλήσει δημόσια για την ίδια, για τον γιο της Νίκο και για τον πατέρα μου. Ως εδώ καλά. Δε μπορεί όμως να λέει διάφορα ψέματα και να θίγει τρίτα άτομα. Είναι ψέμα ότι στο γηροκομείο με τον πατέρα μου ήταν μόνη της, γιατί ήμασταν πολλοί δίπλα στον πατέρα μου. Επίσης είπε ότι κάθισε η ίδια στην Πάρο να δουλέψει για να ξεχρεώσει τον προηγούμενο γάμο που είχε ο πατέρας μου. Στην Πάρο κάθισε η τέταρτη σύζυγος του πατέρα μου Φωτεινή Αναστασίου για να ξεχρεώσει χρέη που είχε ο πατέρας μου. Άρα διαστρέβλωσε την πραγματικότητα» λέει η Βίκυ Μπάρκουλη και προσθέτει ότι οι σχέσεις τους πλέον είναι αδιάφορες.

Διαβάστε Επίσης  Έγκλημα στα Τρίκαλα: «Την έκρυβα στην μπανιέρα για να γλιτώσει από τη μανία του»

«Πρέπει όλοι να σεβαστούμε ότι ο πατέρας μου έχει πεθάνει και οφείλουμε όλοι να σταματάμε να μιλάμε για το παρελθόν του. Ο ίδιος δε ζει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν είναι ωραίο να βγαίνουν δημόσια σε κόντρα και να μιλούν για έναν άνθρωπο πεθαμένο η Μαρία και ο κύριος Μουρατίδης» κατέληξε η Βίκυ Μπάρκουλη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση