Κάρολαϊν Κράουτς: «Έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Εκείνο το βράδυ προσπαθούσε να μπει στην κάμερα να πάρει υλικό»

Κάρολαϊν Κράουτς: «Έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Εκείνο το βράδυ προσπαθούσε να μπει στην κάμερα να πάρει υλικό»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, καθώς έρχονται στο φως πληροφορίες πως η Κάρολαϊν Κράουτς την μοιραία ημέρα, προσπαθούσε με το κινητό της να ανασύρει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Ant1, από το περιβάλλον της μητέρας της Κάρολαϊν υπάρχουν πληροφορίες ότι την ημέρα της δολοφονίας της η άτυχη κοπέλα είχε προσπαθήσει με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Διαβάστε Επίσης  Αποφασίζεται ο εμβολιασμός των παιδιών και από τους παιδιάτρους - Σύσκεψη με τον Μητσοτάκη

Για την κάρτα μνήμης ο συζυγοκτόνος, είχε ομολογήσει πως μετά τη δολοφονία, την έβγαλε και την πέταξε στον βόθρο του σπιτιού. Αν και την εντόπισαν οι αρχές, δεν ήταν δυνατό να ανακτηθεί το υλικό.

Γλυκά Νερά: Τι έψαχνε η Κάρολαϊν Κράουτς
Φίλος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας δήλωσε: «Ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

Διαβάστε Επίσης  Πόθεν έρχεται το έθιμο να λέμε ψέματα την Πρωταπριλιά- Η ελληνική εκδοχή

Υπενθυμίζουμε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έστειλε το εξώδικο για το εξώφυλλο βιβλίου, που υπάρχει η φωτογραφία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, με το εξώδικο ζητά την αφαίρεση της φωτογραφίας του.

Αν δεν αλλάξει, τότε ο 32χρονος θα προχωρήσει σε αγωγή και θα διεκδικήσει αποζημίωση, η οποία εάν του επιδικαστεί σε περίπτωση που κερδίσει την υπόθεση, θα τη δώσει στην κόρη του Λυδία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *