Σασμός, επεισόδια 38 , 39 , 40 , 41

Σασμός, επεισόδια 38 , 39 , 40 , 41Σασμός επόμενα επεισόδια. Περιλήψεις των επεισοδίων 38 , 39 , 40 , 41. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 38 στις 8/11/21

Επεισόδιο 38
Η πορεία της υγείας του Αστέρη βελτιώνεται και η σχέση του με την Αργυρώ αναζωπυρώνεται. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως οι προσπάθειες να κρατήσει την Αργυρώ μακριά απο τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Ο Πέτρος προβληματίζεται από τη στάση που κρατά η Σεμίνα, ενώ η Βασιλική δέχεται στο σπίτι της μια απρόσμενη επίσκεψη. Ο Κώστας κάνει μία παράδοση αρχαίων, χωρίς να υποψιάζεται πως η αστυνομία έχει πληροφορίες, ενώ ο ο Άγγελος προσπαθεί να μάθει για το παρελθόν της μητέρας του.

Σασμός: Παιχνίδι Εξουσίας Ανάμεσα Σε Σεμίνα Και Διονύση

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 39 στις 9/11/21

Οι αρχαιοκάπηλοι καταφέρνουν να ξεφύγουν για μια ακόμη φορά, φέρνοντας τον Αντώνη στα όρια του, ενώ η η Θεοδώρα ανακοινώνει το γάμο της με τον Γιώργη αλλά ένα απρόσμενο περιστατικό θα γκρεμίσει τα σχέδια της. ο Αστέρης αναρρώνει και ευχαριστεί τη Βασιλική για τη στάση της, που δεν αποκάλυψε το μυστικό για τη σχέση τους στην μητέρα τους και στον Μαθιό, ενώ την ίδια στιγμή, η Αργυρώ είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους . Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη γίνεται φανερή στον πιο ακατάλληλο άνθρωπο.

Διαβάστε Επίσης  Το αύριο μας ανήκει, επεισόδια 49-50

Σασμός, επεισόδια 38 , 39 , 40 , 41

ΣΑΣΜΟΣ: Βόμβα, ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο!

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 40 στις 10/11/21

 

Ο Άγγελος βυθίζεται στο παρελθόν. ο Πέτρος μαθαίνει για τη σχέση Αστέρη και Αργυρως και γίνεται έξαλλος. Ούτε η Μαρίνα ούτε η γιαγιά μπορεί να τον μεταπείσουν . Με τα βαριά λόγια που ανταλλάσσουν, η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει πικραμένη απο το σπίτι. Ο Αστέρης βρίσκει τον Πέτρο και του λέει πως αγαπά την Αργυρώ αλλά αυτό είναι ανένδοτος.

ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36-37

Στο μεταξύ ο Μαθιός και Βασιλική έχουν κανονίσει ένα ταξίδι αναψυχής που περιμένουν τόσο καιρό και ετοιμάζονται να φύγουν,αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου θα ταράξει τον Μαθιο που αρχίζει να πιστευει πως η αστυνομία μάλλον ξέρει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή. Το τηλεφώνημα όμως είναι για τελείως διαφορετικό λόγο…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο γάμος Ισμήνης – Κωνσταντίνου είναι γεγονός

Σασμός, επεισόδια 38 , 39 , 40 , 41

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 41 στις 11/11/21

Ο Αντώνης ρωτάει τον Μαθιό αν η Βασιλική υπάρχει περίπτωση να έχει εραστή . Ο Μαθιός το αρνείται αλλά πιστεύει ότι τον παρακολουθούν αυτόν και τη Βασίλικη και έτσι ακυρώνει την εκδρομή τους. Ο Πέτρος ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσει σπίτι και ο Αστέρης της ζητάει να φύγουν μαζί για την Αθήνα. η Αργυρώ δέχεται. Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωρά κρυφά και η Σεμίνα του ζητά χρόνο για να χωρίσει από τον Διονύση.

Η Καλλιόπη πληροφορείται για τις υποψίες που έχει η αστυνομία για την Βασιλική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει η ίδια χωρίς να το ξέρει κανείς. Ο Μαθιος και η Βασιλική κανονίζουν να συναντηθούν στο Ρέθυμνο, δεν ξέρουν ότι τους έχει ακολουθήσει η Καλλιόπη που θα τους δεί και το σόκ θα είναι μεγάλο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *