`Γη της ελιάς, η Χάιδω λυσσασμένη βρίσκει ένα μπρασελέ και μια αφιέρωση

Γη της ελιάς, η Χάιδω λυσσασμένη βρίσκει ένα μπρασελέ και μια αφιέρωση

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συναρπαστικές στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς που δικαίως έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Στα προσεχή επεισόδια στη Γη της ελιάς θα δούμε την Χάιδω να ψάχνει το γραφείο του Πέτρου και να βρίσκει φωτογραφίες και δώρα για την ερωμένη του.

  • `Γη της ελιάς, η Χάιδω λυσσασμένη βρίσκει ένα μπρασελέ και μια αφιέρωση

Η Χάιδω είναι στο γραφείο του Πέτρου και ψάχνει σαν λυσσασμένη! Ανοίγει ντοσιέ, τσεκάρει χαρτιά, τα πετάει στο πάτωμα. Χαρτιά, έγγραφα, συμβόλαια. Πιάνει άλλο ντοσιέ και όπως ψάχνει βρίσκει πάλι έναν φάκελο και τον ανοίγει.

Μέσα βρίσκει 3 φωτογραφίες μιας γυναίκας. Τσεκάρει πίσω από τις φωτογραφίες, αυτές δεν έχουν καμία αφιέρωση. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη γυναίκα με μαγιό στη θάλασσα.

Κι υπάρχει κι ένα πορτραίτο της πολύ κοντινό, σαν σέλφι. Η Χάιδω ψάχνει συρτάρια, βρίσκει χαρτιά. Τα πετάει όλα έξω, είναι έξαλλη! Κάτω από τα χαρτιά, σε ένα από τα συρτάρια, βρίσκει μια κασετίνα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος μαθαίνει το νέο και σοκάρεται

Την ανοίγει και μέσα έχει ένα ωραίο πανάκριβο πλατινένιο μπρασελέ για το χέρι. Και μια κάρτα που γράφει: «Για τα γενέθλιά σου και γιατί με κάνεις ευτυχισμένο. Χρόνια πολλά Ειρήνη μου!» η Χάιδω μένει άναυδη!

Έπειτα έχει καλέσει στο σπίτι της τον Λυκούργο και προσπαθεί να τον πείσει να της πεί ότι γνωρίζει για αυτή τη γυναίκα. «Έκανα ξεκαθάρισμα σ’ όλη τη χαρτούρα που είχε ο Πέτρος στο γραφείο του.. για να δω αν χρειάζομαι κάτι απ’ όλα αυτά! Και κοίτα τι ξέθαψα..» και του δείχνει τις φωτογραφίες.
Ο Λυκούργος αρνείται ότι ξέρει κάτι για όλα αυτά «Μα είσαι σοβαρή; Πρώτη φορά το ακούω! Παιδί μου, στο ορκίζομαι! Ποτέ δεν μου ανέφερε κάτι! Άλλωστε αν είχε γκόμενα ο Πέτρος δεν θα το ‘λεγε σε μένα.. ήξερε ότι δεν τα σηκώνω αυτά.. και ότι θα έπαιρνα το μέρος σου.. Με πιστεύεις;»

Η Χάιδω όμως δεν πείθεται και σε έξαλλη κατάσταση θα την δούμε να προσπαθεί να μάθει το παρελθόν του άντρα της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 191β , 192 , 193 , 194, 195

Στο σημερινό επεισόδιο, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, Η γη της ελιάς στις 21:00 θα δούμε την Αρετή προτρέπει την Ελένη να πολιορκήσει τον Στέφανο πιο επίμονα και να παλέψει για να τον κερδίσει. Η Ισμήνη αρχίζει να συνηθίζει την νέα της πραγματικότητα και αργεί να ενταχθεί στην παρέα των κοριτσιών, οι οποίες την καλοδέχονται.Η Αθηνά συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για την μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και, προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί στη Μυρτάλη. Ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα.

Η Αναστασία βλέπει τον Φίλιππο και τη Βασιλική σε κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις οικογένειες.Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν το μάθουν από αλλού.Άσχημα όμως θα είναι τα νέα και για τον Δημήτρη καθώς θα ακούσει τον Μάνο να του ανακοινώνει την απόλυση του!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *