Ποια ρούχα μας πρέπει να βάζουμε στην κατάψυξη και γιατί -Τι ακριβώς τους κάνει

Ποια ρούχα μας πρέπει να βάζουμε στην κατάψυξη και γιατί -Τι ακριβώς τους κάνειΠοια ρούχα μας πρέπει να βάζουμε στην κατάψυξη και γιατί -Τι ακριβώς τους κάνει

Αγαπάμε τα ρούχα μας και θέλουμε να τα διατηρούμε καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Σε μερικές περιπτώσεις ένα καλό πλύσιμο και σιδέρωμα δεν φτάνει. Μερικά ρούχα χρειάζεται να μπουν στην… κατάψυξη! Καλά άκουσες! Υπάρχει λόγος που κάποια ρούχα πρέπει να τα βάλεις στην κατάψυξη ώστε να μείνουν για πάντα καινούρια.

  • Ποια ρούχα μας πρέπει να βάζουμε στην κατάψυξη και γιατί -Τι ακριβώς τους κάνει

Ποια ρούχα όμως μπαίνουν στην κατάψυξη; Όχι όλα!

Ας δούμε ποια και τι θα τους συμβεί:

Δερμάτινα: Αν θέλεις να φρεσκάρεις τα δερμάτινά σου, βάλτα σε πλαστική σακούλα και άφησέ τα στην κατάψυξη για μια νύχτα. Θα σκοτώσεις τα μικρόβια και θα απομακρύνεις την άσχημη μυρωδιά.

Διαβάστε Επίσης  Το κόλπο για να ζεσταίνει το καλοριφέρ σας διπλά! θα γλιτώσετε πολλά χρήματα

Κολάν: Αν θες να ζήσουν περισσότερο και να μην ξεχειλώνουν, βάλε τα κολάν σου στην κατάψυξη. Έτσι, σκληραίνουν και διατηρούνται για περισσότερο καιρό. Ρίξτους λίγο νερό, στράγγιξέ τα και βάλτα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη για μια νύχτα.

Κασμίρ: Αν θες να διατηρήσεις τα κασμιρένια σου ρούχα ανέπαφα, βάλτα στην κατάψυξη σε μια πλαστική σακούλα με φερμουάρ για 1-2 ώρες. Θα τα βοηθήσει να μην «μαδάνε».

Τζιν: Καθάρισε το τζιν παντελόνι σου από τα βακτήρια, τα μικρόβια και τις μυρωδιές, αφήνοντάς το για μια νύχτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα στην κατάψυξη. Δεν θα χρειαστεί να το πλένεις τόσο συχνά.

Διαβάστε Επίσης  Απολύμανση στο Σφουγγάρι Πιάτων Μέσα σε 5 Λεπτά!

Παπούτσια: Μπορείς να ανοίξεις τα καινούρια σου παπούτσια. Πάρε πλαστικές σακούλες, γέμισέ τες με νερό και βάλε μια μέσα σε κάθε παπούτσι. Βάλε τα παπούτσια στην κατάψυξη και όσο παγώνει το νερό, τόσο θα διαστέλλεται και θα ανοίγει τα παπούτσια.

Ακόμη, μπορείς να διώξεις τις άσχημες μυρωδιές από τα παπούτσια. Όταν αρχίσουν να μυρίζουν, σκότωσε τα βακτήρια, βάζοντάς τα σε μια πλαστική σακούλα και μέσα στην κατάψυξη για 3-4 ώρες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *