Έγκλημα Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος- Δεν έχει κατανοήσει την πράξη του λέει ο δικηγόρος του

Έγκλημα Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος- Δεν έχει κατανοήσει την πράξη του λέει ο δικηγόρος τουΈγκλημα Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος- Δεν έχει κατανοήσει την πράξη του λέει ο δικηγόρος του

Στη φυλακή οδηγείται ο 20χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε την 53χρονη μητέρα του την περασμένη Τετάρτη στο σπίτι του θύματος στο Αιγάλεω, που σήμερα το πρωί βρέθηκε ενώπιον του 27ου τακτικού ανακριτή.

  • Έγκλημα Αιγάλεω: Προφυλακιστέος ο 20χρονος- Δεν έχει κατανοήσει την πράξη του λέει ο δικηγόρος του

Ο κατηγορούμενος δεν απολογήθηκε, τηρώντας το δικαίωμα σιωπής καθώς σύμφωνα με τους δικηγόρους του, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχική κατάσταση. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του κατηγορούμενου, για τον εντολέα τους πρέπει να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα που υπέβαλαν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού.

Ο 20χρονος , όπως επισημαίνουν, δεν έχει κατανοήσει την πράξη του και δεν είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν.

Διαβάστε Επίσης  Ελληνική σημαία: H ιστορία και οι κανόνες του εθνικού μας συμβόλου

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του 20χρονου που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ίδια χρήση.

Με ματωμένα ρούχα εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ ο 19χρονος

Το πρωί της Παρασκευής στη ΓΑΔΑ ο 19χρονος κατηγορούμενος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με μία ματωμένη μπλούζα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, δεν ήξερε ότι η μητέρα του πέθανε και δύο ημέρες τώρα πίστευε ότι απλώς την είχε τραυματίσει σοβαρά.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και έχουν πάρει δείγματα DNA από τη ματωμένη μπλούζα, για να πιστοποιηθεί και εργαστηριακά ότι πρόκειται για τον δράστη.

Όπως είπε ο 19χρονος στους αστυνομικούς, οι καβγάδες του με τη μητέρα του ήταν συχνοί, καθώς είχε παράπονα ότι ήταν το μοναδικό από τα πέντε παιδιά που είχε μεγαλώσει μακριά της. Πίσω από τη δολοφονία της 54χρονης γυναίκας αποκαλύφθηκε ένα οικογενειακό δράμα, καθώς ο 19χρονος γιος της και δράστης είχε μεγαλώσει εννέα χρόνια σε ένα ίδρυμα στέγης ανηλίκων αρρένων, μακριά από την οικογένειά του, ενώ οι τσακωμοί με αφορμή οικονομικά θέματα ήταν συχνοί.

Διαβάστε Επίσης  Black Friday 2021: 4 τρόποι για να μην πέσετε θύματα απάτης

Η γυναίκα ζούσε με μία αναπηρική σύνταξη και με τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά της στο διαμέρισμα στο Αιγάλεω, όπου έγινε και το έγκλημα.

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν το τελευταίο 48ωρο και έδειξε να καταρρέει, όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι η μητέρα του είναι νεκρή και όχι τραυματισμένη.

Υπενθυμίζεται ότι το έγκλημα σημειώθηκε την Τετάρτη, όταν η γυναίκα εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη από πολλαπλές μαχαιριές στο λαιμό, μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *