Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ακύλας Και Κωνσταντής Θα Έρθουν Αντιμέτωποι

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ακύλας Και Κωνσταντής Θα Έρθουν ΑντιμέτωποιΆγριες Μέλισσες Spoiler: Ακύλας Και Κωνσταντής Θα Έρθουν Αντιμέτωποι

Άγριες Μέλισσες spoiler: Κι όμως, τίποτα δε μένει κρυφό στην αγαπημένη μας σειρά. Ο Ακύλας και ο Κωνσταντής θα έρθουν σύντομα αντιμέτωποι στις Άγριες Μέλισσες, για τα μάτια της Ζωής. Μετά την αποκάλυψη που έκανε η ηρωίδα στον Κωνσταντή, όλα άλλαξαν.

  • Άγριες Μέλισσες spoiler: Ακύλας και Κωνσταντής θα έρθουν αντιμέτωποι

Η Ζωή του παραδέχτηκε πως εκείνη έκλεισε τον Ακύλα στη φυλακή, με τον Κωνσταντή να αντιλαμβάνεται πως η γυναίκα αυτή είναι πονεμένη και -κάποιες φορές- αδίστακτη. Την νοιάζεται, όμως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της.

Οι παράνομες συναντήσεις τους θα συνεχιστούν. Η Κορίνα είναι πια σίγουρη πως η μητέρα της απατά τον πατέρα της και -μάλιστα- με έναν Σεβαστό! Η αλήθεια δε θα αργήσει να έρθει στο φως…

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Φωτογραφίες από τον γάμο Ντίνου – Μιράντας

Ο Ακύλας θεωρεί πως η Ζωή είναι δική του, είναι κτήμα του. Δεν αντέχει στην σκέψη πως την έχει και κάποιος άλλος, πως την μοιράζεται. Ειδικά, με έναν άντρα νεότερο και… Σεβαστό!

Το μυστικό αυτό γνωρίζει και η Αιμιλία. Η δασκάλα του χωριού έχει μεγάλη αδυναμία στον Ακύλα και συγκρούεται διαρκώς με την αδελφή της. Είναι εξοργισμένη με την Ζωή και της το δείχνει καθημερινά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Θα μάθει τα πάντα για τον βιολογικό της πατέρα;

Ο Ακύλας θα μάθει τα πάντα για τον εραστή της Ζωής, με την Κορίνα να βάζει κι άλλο λάδι στην φωτιά. Παρόλο που θα δείξει ένα ήρεμο και γλυκό πρόσωπο, θα αρχίσει να σχεδιάζει την “εξόντωση” του Σεβαστού. Σύμφωνα με το TV Mania, όταν το ανακαλύπτει, ο χρόνος του εραστή της Ζωής αρχίζει να μετράει αντίστροφα…

Ο Κωνσταντής θα αργήσει να μάθει πως ο Ακύλας τον κυνηγάει, στις Άγριες Μέλισσες. Τα θανατηφόρα σχέδια του Ακύλα, θα βάλουν τον πρωταγωνιστή σε τεράστιο κίνδυνο. Νικηφόρος και Πηνελόπη θα κάνουν τα πάντα, για να τον προστατεύσουν.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *