Σασμός Spoiler: Η Τζένη Λέει Το Αντίο – Η Στιγμή Του Αποχωρισμού

Σασμός Spoiler: Η Τζένη Λέει Το Αντίο – Η Στιγμή Του ΑποχωρισμούΣασμός Spoiler: Η Τζένη Λέει Το Αντίο – Η Στιγμή Του Αποχωρισμού

Σασμός Spoiler: Η στιγμή έφτασε. Η Τζένη πρέπει να πει το μεγάλο της αντίο στον Νικηφόρο, με τον πρωταγωνιστή να λυγίζει στη σειρά Σασμός. Παρόλο που πίστευαν πως θα ζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα ενωμένοι, η ζωή τους τα έφερε αλλιώς.

  • Σασμός Spoiler: Η Τζένη λέει το αντίο – Η στιγμή του αποχωρισμού

Η Τζένη καλείται να ακολουθήσει τους γονείς της στον Καναδά. Η ευκαιρία που της παρουσιάζεται είναι τεράστια και δεν πρέπει να την αγνοήσει. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να ζήσει στο Ηράκλειο.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νεκρός ο Μελέτης; Σε πανικό η Κορίνα

Η φοιτητική ζωή τους περιμένει. Μόνο που θα είναι χωριστά. Η Τζένη καταλαβαίνει πως η λύση είναι να φύγει μακριά. Μετά το περιστατικό με τον Άγη, η ψυχή της είναι ακόμη διαλυμένη.

Η Τζένη κοιτάζει τον Νικηφόρο στα μάτια και του λέει το δικό της αντίο, στη σειρά Σασμός, ξεσπώντας σε κλάματα. Εκείνος δείχνει ψύχραιμος, μέσα του όμως είναι κομμάτια. Πάνω που πίστευαν πως όλα είναι καλά, το ταξίδι αυτό έρχεται για να γκρεμίσει τα όνειρά τους.

Η νεαρή ηρωίδα φεύγει. Ο Νικηφόρος μένει πίσω, μαζί με τον φίλο του τον Μανώλη. Φυσικά, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ καιρό. Η Τζένη συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει μακριά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Φίλιππος Και Βασιλική Το Νέο Ζευγάρι Της Σειράς

Η σχέση εξ αποστάσεως δε λειτουργεί. Αντιθέτως, κάνει το ζευγάρι να πονάει ακόμη περισσότερο. Η διαφορά στις ώρες είναι τεράστια, με την επικοινωνία να γίνεται όλο και λιγότερη.

Η Τζένη παίρνει την μεγάλη απόφαση! Επιστρέφει στην Κρήτη και μένει στον Νικηφόρο. Του ανακοινώνει πως δε θα φύγει ξανά, με τους δυο τους να πετούν στα σύννεφα. Η χαρά αυτή, όμως, δε θα κρατήσει για πολύ…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση